«Estic de camí!» (o com anunciar que un funcionari ha aixecat un bolígraf)


Algunes reflexions sobre la notícia institucional de que «s'inicien els tràmits per redactar el projecte de millora de la carretera bv-2115»

A Vilanova tenim una expressió molt nostrada que és "estic venint", "estic de camí" o el típic "ja arribo".

S'acostuma a fer servir quan vas tard. Normalment quan qui t'està esperant, després de donar-te mitja hora, et pregunta sobre si recordes el teu compromís.
I tu contestes "si, si, estic de camí".

Estic de camí.

"Estic de camí" hom pot pensar que és una situació física, de que et trobes entre el punt A (casa teva) i el punt B (on has quedat).
Però no és ben bé així. Estic de camí és un estat mental, una posició espiritual, que posa de manifest que el teu esser té intencionalitat d'arribar al lloc.
No vol dir que t'hagis mogut, vol dir que hi has pensat.
Estic de camí és un pensament.

No ens enganyem. Normalment es fa servir per calmar l'altre, el qui porta mitja hora esperant-te; i tu encara no t'has aixecat, del sofà, dutxat, vestit i sortir de casa; però hi has pensat.


L'ajuntament de Vilanova anuncia que s'inicien els tràmits per redactar el projecte d'arranjament de la carretera BV-2115

El mateix passa amb l'arranjament de la carretera BV-2115, la del pantano.

El govern anuncia amb bombo i platerets que, al tanto, estigues atent: L'alcalde anuncia que s'inicien els tràmits per redactar el projecte.
És a dir, que el projecte ni s'ha començat a redactar,
ni tampoc s'han fet els tràmits per poder redactar el projecte. Que ja em diràs tu quins tràmits s'han de fer per començar a escriure.

S'han iniciat uns tràmits per pensar com redactar el projecte. No s'ha arrenjat, ni s'arreglarà de moment, ni s'ha escrit el projecte, ni s'ha presentat el projecte, ni tan sols s'ha pensat en com redectar-lo ni qui el redactarà.

S'ha iniciat què vol dir. Doncs que algú de l'ajuntament ha aixecat un bolígraf. Aquesta és la notícia.


@foll.eu

L'ajuntamernt de Vilanova a anuncia que comença a pensar en arreglar la carretera del Pantano

♬ original sound - Diari FOLL

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris