Uns adolescents arriben a Mallorca buscant una mica de fondària a la platja de Ribes Roges

El grup de joves ahir va començar a caminar mar endins, a una platja de Vilanova i la Geltrú, tot buscant poder nedar amb una mica de fondària, i avui a la tarda han arribat a la cala Tuent de l'illa de Mallorca, veient frustrades les seves expectatives

El grup de joves ahir va començar a caminar mar endins, a una platja de Vilanova i la Geltrú, tot buscant poder nedar amb una mica de fondària, i avui a la tarda han arribat a la cala Tuent de l'illa de Mallorca, veient frustrades les seves expectatives.


L'alarma va saltar a la capital del Garraf ahir al migdia, quant les families del grup d'adolescents van alertar que no havien tornat a casa a dinar.
Diverses unitats de la Policia Local van iniciar la cerca dels menors, i ràpidament es van trobar les seves pertinences a la platja de Ribes Roges, prop de la Pasifae. Però ningú podia donar una informació concisa sobre el seu parador.


Estaven aquí fa un moment


"Estaven prenent el Sol aquí al costat", explicava una dona socarrimada uns metres enllà de les tovalloles dels joves, "però han anat a remullar-se i ja no els he vist més".
Va ser aleshores quan es va activar la dotació marítima dels Mossos d'Esquadra, que ha estat treballant fins avui al migdia, quan s'ha suspès la cerca per falta de resultats.

Quan passaven pocs minuts de les 6 de la tarda d'avui diumenge, els familiars han rebut WhatsApps, de números desconeguts, assegurant que eren els seus fills i que es trobaven a Mallorca. 

Els joves han caminat sense parar, des de quarts d'1 del migdia d'ahir, amb l'esperança de poder-se banyar sense tocar fons. Però finalment han arribat a una altre platja entre les mirades de curiositat dels banyistes en veure'ls sortir de l'aigua.

"Si que en algun moment hem pensat de tornar enrere" ha explicat un dels adolescents, "però al final ens animàvem els uns als altres dient-nos que segur que caminant un mica més ja no tocariem fons".


178 quilòmetres en 29 hores

Els joves han realitzat els 177'4 quilòmetres, entre la platja de Ribes Roges de Vilanova i la Geltrú i la Cala Tuent de Mallorca, curiosament en linia recta i en 29 hores, entrant directes al llibre dels Rècords Guiness.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris