Un senyor demana una estona a soles amb la cabra de la ronda per comprovar que sigui la seva

Un senyor reclama la cabra de la ronda ibèrica de Vilanova i la Geltrú

Aquest matí, Bernat Dalmau ha entrat a la comissaria de policia de Vilanova i la Geltrú assegurant que la cabra que es va trobar a la Ronda Ibèrica era seva; però que calia comprovar-ho.



Segons fonts policials, Dalmau ha demanat estar a soles amb la cabra, en un vis a vis, per poder confirmar la seva identitat. "És que la meva cabra té una marca especial que només jo conec. Si em deixeu uns minuts amb ella, ho podré verificar", ha afirmat Dalmau davant la incredulitat dels agents.

Després d'una breu deliberació amb els seus superiors, els agents han accedit a la petició de Dalmau. La cabra, que pasturava tranquil·lament en el petit pati de la comissaria, ha estat portada a una sala d'interrogatoris. Allà, Dalmau s'ha agenollat davant l'animal i li ha parlat a cau d'orella.

Els agents, que observaven la interacció des de darrera del vidre tintat, han quedat sorpresos en observar que l'animal reaccionava a la interacció amb un lleuger bel. Però han intervingut ràpidament en veure que el sr. Dalmau començava a descordar-se la bragueta.

L'home, de 78 anys, actualment es troba retingut en la mateixa comissaria a l'espera de rebre càrrecs.

Mentrestant, la cabra de la Ronda resta a l'espera de poder tornar a casa seva.
Si algú en té alguna informació, contacteu amb la Comissaria de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú al telèfon 938106666.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris