¡Alerta a Vilanova i la Geltrú! El Chupacabras Aterroritza la Comarca

El Chupacabres a Vilanova i la Geltrú



T'expliquem com protegir-te d'aquest ésser terrorífic.


El que semblava una simple troballa d'una cabra deambulant per la Ronda Ibèrica ha desembocat en una revelació aterridora: el Chupacabras ha arribat a Vilanova i la Geltrú. Les autoritats locals i el veïnat estan en alerta màxima després de diversos testimonis que confirmen la presència d'aquesta criatura a la zona upper- ronda.


L'Aparició del Chupacabras a Vilanova i la Geltrú 


Tot va començar aquest dimecres, quan la Policia Local va interceptar una cabra que deambulava per la Ronda Ibèrica. Els agents, tot i que sorpresos per la presència de l'animal en una via semi-ràpida, es van veure confrontats amb una realitat molt més esfereïdora. Segons informes locals, la cabra estava fugint desesperadament d'alguna cosa, i els seus esgarrifosos bels van alertar els residents propers.

"He sentit històries del Chupacabras des de petit, però mai no vaig pensar que el veuria aquí"

Diversos testimonis han afirmat haver vist una criatura estranya rondant per la zona. "La cabra estava aterrida. Fugir del Chupacabras és l'única explicació", va dir un veí que va presenciar la persecució.


"La criatura és realment aterridora. Cal que estiguem alerta".


Com Protegir-te del Chupacabras?


Amb la preocupació creixent per la presència del Chupacabras a Vilanova i la Geltrú, l'ajuntament ha emès una sèrie de recomanacions per mantenir-se segur:

1. Assegura el teu bestiar.

Mantingues els animals de granja i les mascotes en recintes tancats i segurs durant la nit. Les cabres, ovelles i altres animals vulnerables han de ser protegits dins d'estructures sòlides.


2. Il·lumina el teu jardí.

Col·loca llums de seguretat al voltant del teu jardí o granja. El Chupacabras, com moltes altres criatures nocturnes, prefereix actuar en la foscor.


3. Vigila els teus animals.

Observa qualsevol signe de comportament inusual o lesions inexplicables als teus animals.
Informa immediatament a les autoritats si sospites que alguna cosa no va bé.


4. Apadrina una carretilla.

El Chupacabres és temerós del foc. Apadrina una carretilla de la Festa Major per protegir la teva llar durant tot un any.




5. Evita sortir de nit

Si és possible, limita les activitats nocturnes i evita sortir a zones rurals o poc il·luminades durant la nit.


6. Encomana't a la Mare de Déu de les Neus

Abans d'anar a dormir, recita el goig a la teva patrona:
Puix regneu, Immaculada,
sobre els àngels d'ales lleus,
vulgueu ser nostra Advocada,
Verge Santa de les Neus.


7. Mantén-te informat

Segueix les actualitzacions de les autoritats locals i comparteix informació amb els teus veïns per mantenir la comunitat alerta i preparada.

Si vols estar al dia, uneix-te a aquest canal de WhatsApp: Vilanova i la Geltrú al dia!


Actuació de la Policia contra el Chupacabres de Vilanova 


La Policia Local, tot i haver interceptat la cabra, ha centrat els seus esforços a investigar les afirmacions sobre el Chupacabras. Han demanat a la ciutadania que es mantingui alerta i reporti qualsevol avistament estrany o comportament inusual dels animals. "Estem prenent aquestes afirmacions molt seriosament", va dir un portaveu del cos policial. "La seguretat de la comunitat és la nostra prioritat, i farem tot el possible per investigar aquestes informacions".


Crida a la Ciutadania de Vilanova i la Geltrú 


La policia fa una crida ciutadana per obtenir més informació sobre la presència del Chupacabras a la zona. "Necessitem l'ajuda de tothom per foragitar aquest ésser endimoniat", ha dit la policia en un comunicat oficial. "Si heu vist alguna cosa sospitosa o teniu informació sobre avistaments, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres immediatament".

Mentrestant, la cabra, ara segura sota la custòdia de les autoritats locals, ha passat a un segon pla davant la creixent preocupació pel Chupacabras. Els residents de Vilanova i la Geltrú esperen amb ansietat més notícies i mantenen els ulls ben oberts, preparats per defensar-se de la temuda criatura que ara ronda per la comarca.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris