Qui és la cabra de la Ronda? Què hi feia allà?

La cabra de la ronda Ibèrica de Vilanova i la Geltrú


L’enigma animal de l’any s’ha desvetllat a la Ronda Ibèrica de Vilanova i la Geltrú, on la Policia Local va interceptar ahir dimecres una cabra deambulant amb tota la naturalitat del món.

La Policia Local de Vilanova i la Geltrú ha trobat una cabra deambulant per la ronda Ibèrica, una de les vies semi-ràpides que rodegen la ciutat. Segons ha fet públic el cos policial, l’animal va ser interceptat ahir dimecres. L’oví misteriós, que va sorprendre tant a conductors com a vianants, sembla haver-se escapat de la seva rutina de pastura per viure una aventura urbana.


Ara tothom ve a viure a Vilanova


Segons fonts policials, l’animal va ser detectat en plena ronda:  els botons dels semàfors no estan adaptats a les peülles, de manera que intentava creuar, a cops de cap contra els vehicles, aquesta via semi-ràpida Els agents, més acostumats a tractar amb cotxistes bípedes que no amb quadrúpedes rumiants, van actuar amb gran professionalitat seguint les indicacions d’una pastora professional.


No volíem estressar l’animal ni crear un problema de seguretat pública


Tot i això, la cabra no es va deixar agafar fàcilment. L’operació va requerir la intervenció de més d’una patrulla de la Policia Local, ja que l’animal, en un gest heroic, belava per la seva llibertat mentre esquivava els agents amb destresa. 


La cabra de la ronda Ibèrica de Vilanova i la Geltrú


Després de diverses gestions i amb l’ajuda de la comunitat local, la policia va intentar localitzar el propietari de la cabra. Tot i això, la recerca va resultar infructuosa. «És com si la cabra hagués aparegut del no-res», ha afegit un portaveu del cos de policia. «Hem investigat tots els possibles propietaris de cabres de la zona, però ningú sembla reclamar-la. És com si fos una cabra sense passat».


Ara, la policia fa una crida ciutadana per esbrinar a qui pertany l’animal. «Necessitem l’ajuda de tothom per resoldre aquest misteri», ha dit la policia en un comunicat oficial a les xarxes socials. «Si coneixeu alguna cabra de confiança a qui li pugueu preguntar, o si sabeu d’algun veí que estigui buscant el seu animal, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres».


Mentrestant, la cabra s’ha convertit en una celebritat local. Els veïns han començat a especular sobre la seva procedència i motius. Alguns diuen que és una cabra aventurera, altres que és una extraterrestre enviada per investigar els humans, i hi ha qui creu que simplement volia provar l’herba de la ciutat, que, segons sembla, és més verda a l’altra banda de la tanca.


Quina serà la veritat? Volem sentir la teva veu: explica la teva teoria als comentaris.


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

2 Comentaris