En Juan Luis Ruiz Prometia Canvis Radicals al Centre de Vilanova i la Geltrú: Descobreix Què Ha Passat en Realitat!

El Govern del PSC Revoluciona la Circulació a Vilanova i la Geltrú: Aquesta és la Pacificació d'en Juanlu


El Govern del PSC Revoluciona la Circulació a Vilanova i la Geltrú: Aquesta és la Pacificació d'en Juanlu.



Atenció, vilanovins i vilanovines! Prepareu-vos per a una notícia sorprenent sobre els canvis radicals en la circulació del centre de la ciutat que ha efectuat el govern del PSC. Recordeu aquelles crítiques ferotges i les promeses de transformar la pacificació del centre? Bé, agafeu aire, perquè aquí venen tots els canvis espectaculars que s'han produït: cap ni un.


Sí, sí, ho heu llegit bé. CAP.  Després de més d'un any al govern, la circulació al centre de Vilanova i la Geltrú està exactament igual. La tan esmentada "revolució" ha resultat ser una continuïtat sorprenent de la situació anterior. Els cotxes continuen sense creuar la Rambla, els carrers continuen pacificats i la vida al centre continua, curiosament, millorant.


Potser el PSC ha descobert que el govern anterior tenia raó, i que la vida sense el trànsit constant de vehicles té els seus avantatges. Potser han comprovat que els vilanovins viuen més tranquils, els comerços tenen més clients passejant i els nens juguen amb seguretat. Qui ho hauria dit? Aquella pacificació tan criticada resulta que no era tan dolenta després de tot.




Mentrestant, els habitants de Vilanova i la Geltrú gaudeixen d'un centre on és més fàcil respirar, caminar i gaudir del dia a dia sense l'estrès dels cotxes. És gairebé com si el PSC hagués fet un gran favor a la ciutat... sense canviar absolutament res. Així que, estimats ciutadans, si esperàveu una revolució en la circulació, prepareu-vos per a una gran sorpresa: no ha passat res, i tots ho agraïm.


El millor que fa el PSC és no fer res.


S’han de prendre mesures per millorar la mobilitat, i les prendrem, però no ens agradaria dedicar-nos tot el mandat a revertir projectes de l’anterior govern”, apuntava Ruiz en una entrevista a Eix Diari a l'agost de l'any passat. Aquesta és la única vegada que s'ha sincerat: no revertirà res i es penjarà totes les medalles.


En resum, mentre els discursos de campanya queden en l'oblit, la realitat demostra que a vegades el millor canvi és no canviar res. Bravo, Juan Luis Ruiz! Has aconseguit mantenir el centre pacificat... sense moure ni un dit.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris