«La nit és fosca i plena de terrors». Com tornar a casa protegida durant la nit de sant Joan.

Itineraris segurs de tornada a casa, durant la revetlla de Sant Joan a Vilanova i la Geltrú


El dispositiu de seguretat durant la revetlla de sant Joan, que es fa de manera coordinada entre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra, es manté gairebé igual que l'any passat. Enguany incorpora la creació d'uns “itineraris segurs de tornada a casa” que comptaran amb presència policial.


Al llarg de la rambla de Lluís Companys, el carrer de Josep Coroleu, la rambla de la Pau i la rambla Principal, el dispositiu de seguretat hi encendrà fogueres purificadores i de protecció, recomanant saltar-les en el camí de retorn a casa. A més a més l'ajuntament deixarà sense llum els carrers secundaris i amb poca afluència, per augmentar la il·luminació les vies que conformen els itineraris segurs.





Descobreix els 10 Amulets que Et Protegiran de Tot

Sortir de nit pot ser una experiència emocionant, però també pot amagar certs perills. Per als més supersticiosos o simplement per a aquells que volen estar preparats, aquí teniu una llista detallada dels  productes que no et poden faltar per sortir protegida durant la nit de sant Joan.

1. ALLS contra els vampirs

Des de fa segles, l’all ha estat considerat un repel·lent eficaç contra els vampirs. La llegenda diu que els vampirs no poden suportar l’olor forta de l’all.

Porta’n una garlanda al voltant del coll o simplement alguns grans d’all a la butxaca.


2. PLATA contra els Homes-Llop

Els objectes de plata, com monedes, joies o fins i tot bales, són eficaços per allunyar els homes-llop. Un anell o una polsera de plata poden fer la feina.

La plata pura pot ferir i arribar matar un home-llop, per la qual cosa portar un petit objecte de plata és una mesura de precaució recomanable.


3. CENDRES BENEÏDES contra Esperits Malignes

Les cendres beneïdes o sagrades són un altre remei tradicional per protegir-se dels esperits malignes. Porta’n una petita quantitat en un saquet i ruixa-les al teu voltant si et sents amenaçada.

Les cendres sagrades tenen la reputació de crear una barrera que els esperits malignes no poden travessar. Si no en portes a sobre, pots fer servir les de les fogueres que el dispositiu de seguretat encendrà al llarg dels itineraris segurs.


4. SAL contra Fantasmes

Una línia de sal pot mantenir els fantasmes a ratlla. Porta un petit pot de sal al damunt per poder crear una barrera en cas de necessitat.


5. Creu contra els dimonis

Un crucifix és un amulet potent contra les forces demoníaques. Porta’n un penjat al coll o en forma de clauer. La creu simbolitza la derrota dels dimonis per part de Déu, i per tant, és un emblema de protecció contra les entitats malignes.


6. ORELLA DE GAT contra Els Bruixots

Segons la tradició popular, portar una orella de gat (o una peça de roba amb aquesta forma) pot allunyar els bruixots i nigromants.

Es creu que aquests temen els gats perquè són considerats protectors contra la màgia negra. Passa per una colònia de gats abans de tornar a casa.


7. Pedra de TURMALINA NEGRA contra Energies Negatives

Aquesta pedra semipreciosa és coneguda per les seves propietats protectores contra les energies negatives. Porta’n una com a penjoll o a la butxaca. La turmalina negra és molt apreciada en el món de la gemoteràpia per la seva capacitat de dissipar les energies negatives i protegir el portador de les influències malignes.


Amb aquests amulets i productes a mà, estaràs ben preparada per sortir de nit amb una protecció extra contra qualsevol perill sobrenatural que pugui aparèixer. Recorda, més val prevenir que curar!

Per als altres perills, els naturals o naturals socialment acceptats, qualsevol estratègia que no inclogui l'abolició del sistema heteropatriarcal són afegitons, més o menys efectius, però inútils a llarg termini.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris