Ad Code

Responsive Advertisement

Cau la venda de totxos de pica-pica de les botigues del centre degut a l'obertura d'Obramat

Cau la venda de totxos de pica-pica de les botigues del centre degut a l'obertura d'Obramat al Parc Comercial de Vilanova


El nou magatzem de materials de construcció ha fet davallar la demanda de maons de maduixa i de pica-pica de les botigues de llaminadures del centre. Els farcits de nata de moment aguanten el sotrac.



L'empresa de referència de distribució de materials al mercat de la Construcció i Reforma, ha obert aquesta setmana les portes del seu 7è magatzem a Catalunya, ubicat al costat del Parc Comercial de Vilanova i la Geltrú.

Les botigues del centre de Vilanova, que ja experimentaven una davallada del 30% en les seves vendes a les portes de la temporada de Nadal, amb aquesta ampliació de l'oferta comercial al sector de la Masia d'en Barreres, veuen perillar la seva sostenibilitat.

Avui els afectats directes en són les botigues de llaminadures, que tenen saturació d'stock de totxanes. Els propietaris d'aquests petits comerços estan confosos, intentant comprendre com els seus estimats totxos de pica-pica han perdut la seva popularitat. L'atribució de la culpabilitat recau de forma inequívoca damunt el Parc Comercial de Vilanova i la Geltrú.

"Els totxos sempre tenien sortida, eren molt ben valorats entre els més menuts", ens diu la Carme, venedora de dolços a la botiga l'Illa. "Però amb l'arribada d'Obramat se'ns acumulen al traster", continua explicant, "de manera que ja hem anulat totes les comandes per abastir els prestatges". 

Sembla ser que l'únic model que es manté malgrat l'obertura d'aquest nou magatzem de construcció és el totxo farcit de nata. Tot i així en desconeixen els motius.



Publica un comentari a l'entrada

1 Comentaris