Ad Code

Responsive Advertisement

Descobreix els Canals de WhatsApp que Enriqueixen la Teva Experiència Digital

Els millors canals de whatsapp en català


Explora la xarxa: Descobreix les opcions més destacades per connectar amb els millors continguts en català a través de Whatsapp.


Aquest inicis de curs, la xarxa de missatgeria WhatsApp estrenava la opció dels 'Canals' oficialment. Aquesta funció permet estar al corrent, en un sol lloc, de les darreres novetats dels teus equips i mitjans, proporcionant actualitzacions exclusives i mantenint-te al corrent de les notícies i dels esdeveniments més destacats, tot això en un sol lloc.


Què són els canals de WhatsApp?

Els canals de WhatsApp són un sistema que permet difondre missatges públics a un gran nombre de gent. D'aquesta manera, celebritats, ONG's, mitjans de comunicació o empreses, entre d'altres, tenen un nou mètode per poder informar els seus seguidors.

Es tracta d'una forma de comunicació unidireccional, de tal manera que només els administradors dels canals hi poden escriure, però els altres usuaris no hi poden escriure res.


Com unir-se als canals de WhatsApp?

Els canals de WhatsApp es troben a la pestanya d'Actualitzacions, on s'hi agrupen tant els canals com els estats de perfil. Dins d'aquesta pestanya, primer veureu els estats i després els canals, amb controls per publicar estats, diversos suggeriments de canals i un botó de 'cerca'.

Al final de la pestanya d'Actualitzacions hi trobaràs la secció 'Cerca canals', amb alguns suggeriments i un botó de "Mostrar-ho tot'. Aquí podràs fer una cerca més exhaustiva, per país, per activitat, etc. I també hi trobaràs una lupa, amb la que podràs cercar una paraula o nom i comprovar si surten com a resultats canals relacionats amb el que vols.


Els millors canals en català als quals pots unir-te a WhatsApp

Canals de WhatsApp de les administracions


Canals de WhatsApp de notícies en català


        Canals de WhatsApp de mitjans audiovisuals en català


        Canals de WhatsApp de Cultura en català


        Canals de WhatsApp d'esport en català


          Canals de WhatsApp de política en català


          Canals de Whatsapp per trobar feina


              Canals de Whatsapp de Drets Laborals


              Canals de Whatsapp de gent catalana



              Canals de Whatsapp d'humor en català


              Segueix-nos a whatsapp
              Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




              Publica un comentari a l'entrada

              0 Comentaris