Ad Code

Responsive Advertisement

Quins aliments comprar si participes al Gran Recapte?

Gran Recapte d'aliments a Vilanova i la Geltrú


Arriba una nova edició dels dies en que els 'casaques blaves' t'aborden a l'entrada dels supermercats


Des d'aquesta humil redacció no volem caure en la demagògia de recordar-te que l'alimentació és un dret que ha de garantir l'Administració (l'ajuntament), i que les recollides i distribucions d'aliments només perpetuen un sistema injust i desigual. Així doncs que ens sumem a l'estratègia de Publicom⁽*⁾ i ens marquem el repte d'aconseguir visites al nostre web a partir de parlar del Gran Recapte.




Arriba el Gran Recapte previ a Nadal, una acció que ens ajuda a descarregar la consciència per poder fer majors compres des del Black Friday fins a Reis. Però com podem treure-hi el millor rendiment?

Des de la redacció folla hem contactat amb experts brokers socials, i aquests són els consells que ens han donat de cara a fer la millor inversió en el Gran Recapte.


Com treure millor rendiment de la teva aportació al Gran Recapte?

Aquí van alguns tips:


Compra els productes més barats, els pobres no ho notaran.

La gent que no té garantit el dret a l'alimentació i ha de demanar almoina en un banc d'aliments no estan per qüestions nutricionals.

Aquestes persones (si, persones) ha de rebaixar-se a explicar la seva situació socio-econòmica davant d'una assistenta social, i pidolar un lot de productes comestibles. Davant d'això, tan se val si pel paquet de macarrons t'has gastat 1 o 5 euros.

A més a més, el dret a l'alimentació l'ha de garantir l'ajuntament. I ho fa? No. Doncs que has de fer tu, més que perpetuar el sistema?

A la pràctica, el que necessita qui té gana és omplir la panxa, i tu descarregar-te la consciència. Per tant, per què fer-ho amb aliments de 10 euros si amb un quilo de pasta de marca blanca ja fas?


La plenitud de la bossa és proporcional a la càrrega de consciència de la que et desenpallegues

En altres paraules: Procurar més per la  quantitat que per la qualitat.

Pel propi ego és important omplir la bossa que et donen els casaques blaves a l'entrada del supermercat. No la retornis amb un sol producte, encara que sigui car, perquè semblarà que ets poc solidari.

La solidaritat és quantitativa, no qualitativa. Per tant, fes un bon triatge, i segur que per un sol producte que et compraries per tu en trobes 10 que junts valen el mateix.

I en cas de dubte decanta't per l'arròs i els cigrons, que amb pocs diners pots tenir uns quants quilos de forma ràpida.



Que porti porc, sobretot 

El porc és un animal típic en la cuina mediterrània, a part de ser un aliment complet.


"A qui Déu vol bé, la gossa li pareix garrins"


No cal que sigui pernil, que és massa car, però potser si uns raviolis o tortel·linis, d'aquesta manera uneixes lo bo dels hidrats i lo millor de les proteïnes, i de retruc t'assegures que la teva solidaritat anirà a gent d'aquí.

El dret a l'alimentació és el dret de tota persona a tenir accés de manera digna i autònoma a una alimentació suficient,  nutritiva i culturalment adequada. Però aquí no estem parlant de drets, ni tant sols de solidaritat. Això va de gastar-nos uns diners en comprar menjar per algú altre, i volem saber qui és aquest "algú altre": si es gasta els pocs diners que té en tabac en comptes de menjar, o si porta mocador al cap i ha vingut aquí a viure de les ajudes.



Si tens dubtes, consulta al propi supermercat

Els supermercats bons ja hauran preparat productes específics pels beneficiaris del gran recapte: productes amb una data de caducitat propera, productes que no tenen sortida i que preveuen que no acabaran venent, o els productes propis de la cadena, normalment la seva marca blanca.

El gran recapte és una bona oportunitat pels supermercats per netejar l'estoc que no té sortida, o fins i tot per fer pujar les vendes de productes específics.


No pensis. Entra al supermercat, dirigeix-te a les estanteries que l'establiment ha preparat per aquesta data, i omple la bossa.




Per seguir llegint:







⁽*⁾ L'empresa Publicom ha creat un anunci a Google per una immobiliària a partir d'un article del Gran recapte del 2019. Una bona estratègica, totalment ètica, per aconseguir visites a una pàgina.


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris