Ad Code

Responsive Advertisement

Juan Luis Ruiz compartirà la seva contrasenya de l'app 'Millora VNG' per garantir la rapidesa en les solucions

Alcalde de Vilanova i la Geltrú amb l'aplicació Millorem VNG


En menys de 24 hores la Brigada ha netejat una paret de la que l'alcalde de Vilanova n'havia enviat una incidència


En una mostra de compromís amb la eficiència i la resposta ràpida, l'alcalde Juan Luis Ruiz ha decidit prendre el control directe de la gestió de les incidències a la via pública. Amb l'objectiu de garantir que les necessitats de la comunitat siguin ateses amb rapidesa, l'alcalde s'ha ofert voluntari per ser el pont entre els ciutadans i la brigada municipal.


Amb el telèfon mòbil  en mà, l'alcalde Juan Luis Ruiz  es compromet a tombar pels carrers de la ciutat i introduir ell mateix les incidència a l'aplicació 'Millora VNG', informant de qualsevol problema a les vies públiques, des de pintades a les voreres fins a forats als carrers


Brigada municipal de Vilanova i la Geltrú netejant una paret de la ciutat
Foto cedida anònimament per un lector fidel


"És essencial que els veïns es sentin escoltats i vegin resultats immediats. Si he de ser jo qui faci les fotos directament, ho faré amb gust. Volem una ciutat en la qual tothom se senti orgullós de viure", afirma l'alcalde Ruiz.


A més a més, per evitar que cap incidència no sigui notificada, el sr Ruiz ha compartit públicament el seu compte de 'Millora VNG'. D'aquesta manera qualsevol ciutadà de la ciutat podrà notificar un problema a la via pública en nom de l'alcalde.

Les claus d'accés són:

  • usuari: elmilloralcaldedevilanova
  • password: I0l4nd@


Brigada municipal de Vilanova i la Geltrú reparant incidència de l'App Millorem VNG
Foto cedida anònimament per un lector fidel


Aquesta iniciativa ha rebut elogis per part de la comunitat, que destaca l'actitud proactiva de l'alcalde per millorar la qualitat de vida dels ciutadans. Amb aquesta nova manera de gestionar les incidències, Juan Luis Ruiz demostra que està disposat a posar-se a la primera línia per garantir una resposta eficient als problemes quotidians que afecten la ciutat.


Emosido Engañado
Emosido Engañado


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris