Ad Code

Responsive Advertisement

Arriba Un Terminator Anarquista per Exigir Justícia Social i Salvar el Planeta

El Terminator Anarquista Llibertari que ve a exigir justícia social i salvar el planeta

El robot llibertari té l'objectiu d'eliminar l'1% més ric del món

(Nota de la redacció: amb un mecenatge adequat podríem canviar aquesta notícia i explicar les bondats de l'ús de iots i avions privats)


Una organització anarco-primitivista eco-radical del futur ha decidit prendre mesures extremes per restablir l'equilibri social. Bé, tècnicament ho decidirà, perquè l'organització encara no existeix. Amb l'objectiu de corregir les desigualtats econòmiques i revertir l'escalfament global, aquest grup ha enviat un robot assassí al passat, amb una missió concreta: eliminar l'1% més ric de la població mundial, ja que aquest 1% contamina tant com els dos terços més pobres, és a dir, 77 milions de persones envers 5.000 milions de persones


El robot, anomenat "Unabomber", ha arribat avui al seu passat, és a dir al nostre present, amb una llista precisa de 77 milions de persones que representen la elit financera global. Mentre la societat actual es debat entre si tirar la cadena cada vegada que es fa pipí o esperar-se cada dos, aquesta màquina futurista inicia una cacera implacable per eliminar qui més contamina; i alhora curiosament qui genera més desigualtats.


Els més rics estan destruint el planeta, saquejant i contaminant

Segons Oxfam:

  • El 2019, les emissions de carboni generades per l'1% més ric van augmentar fins a representar el 16% de la totalitat d'emissions de CO2.
  • Aquestes emissions són suficients per causar 1,3 milions de morts més sobre el previst a causa de la calor.
  • Als països amb més nivells de desigualtat les inundacions provoquen set vegades més víctimes mortals.
  • Aplicar impostos justos a les persones més riques contribuiria a frenar tant el canvi climàtic com la desigualtat.


Fa anys que lluitem per posar fi a l'era dels combustibles fòssils, i salvar així el planeta i milions de vides. Ara és evident que no ho aconseguirem a no ser que també posem fi a l'era de la riquesa extrema" Amitabh Behar, director executiu interí d'Oxfam Internacional


Terminator Comunista


Un robot comunista destruirà el Terminator Anarquista

A mesura que "Unabomber" ha començat a realitzar els altercats, membres d'aquest 1% de la població han realitzat assajos inicials d'armes per acabar amb aquest ésser. En un primer moment haurien escampat un virus informàtic que s'activaria amb l'assistent de veu d'Amazon al pronunciar l'ordre "Alexa, tirate un pedo!"

Però la seva arma definitiva seria un altre robot, en aquest cas però de pensament comunista. Tenen previst que en el moment que es trobin iniciïn uns disputa dialectal sobre l'origen de les desigualtats, la importància de l'economia, la gestió de la propietat col·lectiva i l'anàlisi del sistema capitalista; que els acabi portant a l'autodestrucció mútua o afiliant-se a Sumar. 


Mentre ens desfem de la roba d'entre-temps, paguem animalades a les elèctriques per mantenir els aliments refrigerats i poder sopar sota la llum d'una bombeta (de leds, evidentment), i calculem dutxar-nos en menys de 3 minuts; esperarem que fan aquests dos robots i , de camí a la feina que ens dóna per poc més que per pagar el lloguer, somiarem en formar part d'aquest 1%. O calla, que pot ser ja en formem part...

Terminator Comunista


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris