Ad Code

Responsive Advertisement

Els terratinents vilanovins dipositen la seva esperança en els Vilabons

Home anunci a la rambla Principal de Vilanova i la Geltrú

Els propietaris de locals de la Rambla miren amb preocupació el Parc Comercial Vilanova


Les botigues de Vilanova estan experimentant una davallada del 30% en les seves vendes a les portes de la temporada de Nadal, segons informa l'Associació Viu Comerç. Tot i que els comercials confien en el retorn dels "Vilabons" per dinamitzar les compres nadalenques, hi ha una preocupació creixent pel fenomen de la desaparició d'establiments.


El Parc Comercial és el Grinch vilanoví!


Un temor fosc està emergint entre els propietaris de locals de la prestigiosa "Milla d'Or" de la rambla de Vilanova, i és el tancament de comerços.
Que els lloguers dels seus locals voregin als 5.000 euros al mes no és pas el motiu de perdre arrendataris, sinó que ho és un Parc Comercial que té una oferta que no competeix amb els comerços dels seus locals llogats.


El diner públic tornarà a salvar els béns privats

Els DAFOs i totes les anàlisis fetes pels propietaris de locals del centre no apunten al seu augment d'ingressos, llogant els seus locals, com a motiu del tancament de comerços; sinó a un parc comercial que des de fa 4 dies tenim als afores de Vilanova, però que en fa 20 que ja estava ubicat a només 2 quilòmetres més enllà de l'actual.


Vilabons per incentivar el comerç local a Vilanova i la Geltrú


Els terratinents de la Rambla Principal confien que el retorn dels "Vilabons", una iniciativa municipal per incentivar les compres al comerç local, ajudarà a revertir la situació; perquè en cap cas contemplen la bogeria de valorar una reducció del preu dels seus lloguers per donar un respir als comerciants del centre.


Sempre és millor que amb diners públics es pagui part del cost dels productes que es vendran per Nadal, i no pas que hi hagi una distribució més justa de la riquesa.


Els Vilabons són vals de compra de 10 euros que són finançats al 40% per l'administració local. És a dir, cada val es compra per 6 euros i té un valor de 10. Fins l'any passat es podien fer servir a tots els establiments adherits a la promoció, des d'inicis de desembre fins a inicis de gener, i s'espera que aquest any es puguin tornar a adquirir i fins i tot ampliar.


Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris