Ha de tornar el Diari de la Geltrú?

Aquest diari electrònic va publicar 4 números entre l'agost i el desembre de 2011.

Portada del Diari de la Geltrú


Ara que, amb el nou govern del PSC i la Iolanda, s'ha reduït el palangre de cap de setmana al barri de la Geltrú, seria un bon moment per recuperar aquest periòdic que ens va regalar 4 portades en la seva curta existència.

El 27 d'agost de 2011 la ciutadania de Vilanova es despertava amb el naixement a Vilanova i la Geltrú d'un periòdic independent d'informació inversemblant sobre la ciutat i els seus personatges més destacats. A través d'aquest mitjà ens podíem "assabentar" «de la veritat de tot plegat sense deixar d'explicar-t'ho amb un to satíric i sarcàstic. Esperem els vostres comentaris i el vostre suport. Moltes gràcies!»


El diari de la Geltrú

A la seva web encara avui s'hi pot llegir:

«El Diari de la Geltrú és el diari més nou de la premsa estatal, convertint-se així en el novell de tots els mitjans. Fundat per un grup de periodistes sense llicenciatura i amb poques llums informatives, el periòdic es caracteritza per informar a la ciutadania de Vilanova i la Geltrú de tot allò que passa més enllà de l'àmbit convencional. 


El Diari de la Geltrú centra tots els seus recursos i talent en la informació local que succeeix a la capital de la comarca del Garraf, Vilanova i la Geltrú, tant en el camp polític com en el cultural, social i esportiu. L'edició del diari és digital i en català, contribuint d'aquesta manera a la normalització lingüística de la llengua catalana. 


El Diari de la Geltrú en els primers dies des que va néixer ja va tenir una molt bona acceptació per part dels vilanovins i vilanovines, en total el llegeixen el 98% de la població amb connexió a internet. Això fa que sigui el periòdic amb més audiència de tota la ciutat.


El Diari de la Geltrú no busca crear cap tipus de polèmica ni controversia que no estigui ja motivada al carrer. L'objectiu d'aquest mitjà és informar amb tota la inversemblança possible dels fets que ocorren a Vilanova i la Geltrú. El Diari de la Geltrú és el primer mitjà que parla alt i clar, emparat per la llibertat d'expressió i sense ofendre a ningú. Si és així, demanem disculpes per avançat.»


Les 4 portades del Diari de la Geltrú

Portada 1 del Diari de la Geltrú

Portada 2 del Diari de la Geltrú

Portada 3 del Diari de la Geltrú

Portada 4 del Diari de la Geltrú


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris