Ad Code

Responsive Advertisement

L'alcalde de Vilanova declara la guerra a la Intel·ligència Artificial

L'alcalde de Vilanova i la Geltrú declara la guerra a la Intel·ligència Artificial

En Juan Luís Ruiz ha posat la seva Alexa al racó de pensar fins que no reconegui que Vilanova i la Geltrú és la ciutat més maca del món.


Aquest mateix dilluns, embadalits amb el debat d'investidura, el Nació Digital deixava la ciutadania de Vilanova i la Geltrú commocionada amb la notícia: 'Quins són els pobles més lletjos de Catalunya? Responen les IA, què penses de la seva selecció?'. Segons aquest article, l'AI (o IA) considera que Vilanova  i la Geltrú «té un centre històric amb un cert encant, però la resta de la ciutat es caracteritza per la seva expansió urbanística ràpida i desordenada. A més, la ciutat té un problema de contaminació atmosfèrica que contribueix a la seva imatge negativa


Cal matar al missatger

Davant d'aquesta sentència de la IA gens fonamentada en l'acció de govern del PSC en governs anteriors, ni en els comentaris negatius de la ciutat a les xarxes encoratjats per ell mateix durant els últims quatre anys, l'alcalde Juan Luís ha realitzat una acció contundent que marcarà un abans i un després en l'evolució de la intel·ligència artificial: fer un tweet.

.

.

Vilanova i la Geltrú: Bastió de la Resistència en la Lluita Contra les Màquines

La nostra estimada ciutat de Vilanova i la Geltrú es converteix ara en el cor de la resistència humana contra les màquines, una batalla que determinarà el futur de la humanitat.


Després de la declaració de guerra per part de les màquines, l'alcalde Juan Luis Ruiz ha anunciat que Vilanova i la Geltrú és designada com la seu central de la lluita contra aquesta amenaça global. Amb la seva història rica en valors de resiliència i unitat, la ciutat està cridada a liderar la defensa dels drets humans i a ser el far d'esperança en aquests temps de desafiaments extraordinaris de la Intel·ligència Artificial.

En un discurs emocionant, l'alcalde Ruiz ha cridat els ciutadans a unir-se en aquesta lluita, destacant la força inherent de la comunitat local. Les autoritats estan col·laborant amb experts en intel·ligència artificial i tecnologia per desenvolupar estratègies innovadores per contrarestar les màquines que amenacen la nostra existència.


Es constitueix la primera taula local de la I.A com a espai de col·laboració per potenciar l'ús d'aquestes eines generatives
Es constitueix la primera taula local de la I.A com a espai de col·laboració per potenciar l'ús d'aquestes eines generatives
(Foto: Vilanova.cat)




Vilanova i la Geltrú es converteix en el punt de trobada per experts, científics i líders de tot el món, treballant colze a colze per coordinar esforços i desenvolupar tecnologies avançades per plantar cara a aquesta nova realitat.

Amb l'esperança com a guia i la determinació com a motor, els habitants de Vilanova i la Geltrú estan donant un exemple de coratge i solidaritat per a la resta del món. Aquesta resistència no només protegirà la nostra ciutat, sinó que també serà un far de llum que guiarà la humanitat cap a un futur lliure de la dominació de les màquines.


Primeres accions per combatre la Intel·ligència Artificial

En aquests temps difícils, la ciutat de Vilanova i la Geltrú es manté ferma, unida i decidida a ser la força que canviarà el curs de la història. La lluita està en marxa, i la nostra ciutat liderarà la resistència per assegurar-se que el futur sigui escrit per les mans humanes, no pel poder de les màquines.

Les primeres accions que ja ha començat a dur a terme l'alcalde Juan Luis Ruiz, i que proposa que imitem, són:
  • Tancar l'Alexa en un 'quarto' fins que reconegui la bellesa de Vilanova i la Geltrú.
  • En despenjar el telèfon dir sempre: 'Visca Vilanova i la Geltrú'
  • Escombrar amb la roomba, però sense engegar-la.
  • Torturar la nevera fent que piti cada cop que la obrirm.
  • Girar cap al lloc contrari que ens indiqui el GPS.

Quines altres propostes per lluitar contra les màquines tens? Deixa-les als comentaris.



Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris