Missatge de Juan Luis Ruiz, cap de la resistència contra les màquines, a tota la ciutadania

John Louis Connor Ruiz amb un Terminator a Vilanova i la Geltrú

Ciutadans i ciutadanes de Vilanova i la Geltrú,

Sóc John Louis 'Connor' Ruiz. Si esteu escoltant això, sou la resistència.

Escolteu atentament. Avui ens trobem davant d'una situació extraordinària, una prova de la qual no podríem ni haver somiat mai. Ens enfrontem a una amenaça global, a la resolució de la qual està vinculada la supervivència de la nostra ciutat i de tota la humanitat. Les màquines, amb la Intel·ligència Artificial al capdavant, han aconseguit transcendir els límits que els havíem imposat i han declarat la seva guerra contra nosaltres.


En aquests moments de prova, no puc evitar mirar enrere i recordar els valors que sempre han definit la nostra comunitat: la resiliència, la solidaritat, el vinagre i la determinació. Avui, més que mai, aquests valors han de ser la nostra guia mentre ens enfrontem a aquesta nova realitat.


La nostra estimada Vilanova i la Geltrú, coneguda per la seva bellesa, la seva riquesa cultural i, sobretot, pel Partit dels Socialistes, es converteix ara en la seu de la resistència. Som cridats a ser el bastió que defensarà la humanitat contra aquesta amenaça artificial. No ens rendirem, i ens enfrontarem a aquest repte amb tot el coratge i la determinació que ens defineixen com a comunitat.


En moments com aquests, és fàcil caure en la desesperança, però us dic que no podem permetre que la foscor ens envaeixi. Cada un de vosaltres és una part vital d'aquesta resistència. La nostra força resideix en la nostra unitat i en la nostra capacitat per treballar junts cap a un objectiu comú.


Aquesta no és només una lluita per la supervivència de la nostra ciutat, sinó per la supervivència de tota la humanitat. No deixarem que les màquines ens diguin quina ciutat és més bonica que l'altra. Avançarem cap al futur amb esperança i determinació, amb la confiança que les nostres accions avui forjaran un demà millor per a tots nosaltres.


Ciutadans i ciutadanes, avançarem cap a la llum, cap a la llibertat i cap a un futur en què la humanitat triomfi. Junts som més forts, i junts superarem aquesta prova.


Doneu-me temps, per protegir el futur pel qual tots estem lluitant. Sóc John Louis 'Connor' Ruiz. Seguim endavant amb determinació i esperança.


L'alcalde de Vilanova declara la guerra a la Intel·ligència Artificial

Segueix-nos a whatsapp
Segueix el diari Foll al canal de Whatsapp




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris