Ad Code

Responsive Advertisement

L'alcalde interpreta el seu primer concert de violí imaginari mentre les families reclamen la figura de les vetlladores a les llars d'infants

L'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Juan Luís Ruiz Lopez, tocant el violí


A més a més Juan Luís Ruiz està valorant si culpar a l'antic govern o a la intel·ligència artificial


Aquest inici de curs, en unes escenes peculiars, l'alcalde de Vilanova i la Geltrú ha interpretat les Sonates i Partites per a violí en Sol menor de Johann Sebastian Bach davant les demandes fervents de les famílies, que reclamen més vetlladores a les llars d'infants.


Escenes insòlites a l'Ajuntament mentre les famílies exigeixen vetlladores a les llars d'infants


Mentre les famílies de la ciutat, moltes amb nadons i infants petits, expressaven la seva inquietud per la manca de personal en les llars d'infants municipals, l'alcalde ha demostrat ser un músic prodigiós amb el seu violí invisible com a únic aliat.

Aquesta actitud ha generat desconcert entre les famílies de les llars d'infants municipals, ja que l'esperança de trobar una solució concreta s'ha vist eclipsada pel virtuosisme musical del sr. Ruiz, de manera que demà dilluns 20 de novembre han convocat una manifestació a la plaça de la Vila. En motiu del Dia Internacional dels Drets dels Infants, a les 17'30h s'ha concovat una concentració per reclamar la figura de les vetlladores a les llars d'infants, per una millor cura i acompanyament als espais de criança i centres educatius.




Al seu temps, amb les repetides crides a reforçar el personal a les llars d'infants per garantir la seguretat i l'atenció adequada als més petits, el govern està preparant la corresponent argumentació. A hores d'ara l'equip del PSC i ICV es debaten entre culpar al govern anterior, dinàmica que s'ha repetit des d'inici de mandat, o culpar a la intel·ligència artificial, un nou boc expiatori inventat per l'alcalde.

Però de ben segur que si el govern ha resolt "en quatre mesos temes que s'havien encallat durant anys, com les condicions laborals de treballadores dels centres cívics municipals", segons la regidora Iolanda Sánchez, aquesta petita situació que afecta als més menuts de la nostra ciutat la 2a tinenta d'alcaldia demà passat ho tindrà solucionat.

Diàleg, negociació i treball. Iolanda Sánchez dixit


De cara a demà, mentre les famílies continuen la seva lluita per aconseguir un entorn segur i amb prou personal per als seus fills a les llars d'infants de la localitat, s'espera que al balcó de l'ajuntament l'alcalde Juan Luís Ruiz interpreti el concert per a violí imaginari en Re Major Op. 35, de Tchaikovsky.

A les 17'30h a la plaça de la vila. No t'ho perdis!




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris