Ad Code

Responsive Advertisement

Els 5 nous càrrecs directius de l'ajuntament conclouen que el consistori no té diners

El dèficit pressupostari no permetrà executar grans obres municipals com el nou hospital


Sessió plenària de l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Aquesta setmana, el Batlle de Vilanova i la Geltrú, Juan Luis Ruiz López, ha expressat el seu desconsol davant la crítica situació financera que l'Ajuntament està enfrontant. En una conferència de premsa emocional el sr Ruiz ha  presentat uns números vermells, que no fa falta avalar per cap auditoria perquè 'ista, ista,ista, Vilanova socialista', els quals li impediran executar el que va prometre en campanya: revertir el Pla de pacificació del centre, posar dos carrils a tota la ronda Ibèrica, construir centenars d'habitatges socials o aixecar el nou hospital entre d'altres.


Jo pensava que em donaria fins i tot per construir la nória d'en Francis!


Malgrat que els números diuen tot el contrari, l'alcalde afirma que l'ajuntament ha estat confrontant un dèficit persistent en els últims anys, i les opcions per a obtenir finançament addicional es presenten cada vegada més limitades. En la seva declaració, Ruiz ha admès que la situació és extremadament preocupant i que està tenint un impacte en el seu estat d'ànim al veure que no podrà complir amb els seus votants.


"Amb el cor compungit compareixo avui, davant de tots vosaltres, per explicar la difícil situació financera que estem vivint a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. La manca de recursos ens està obligant a prendre mesures difícils, com obligar als conductors a circular per una ronda amb trams amb un sol carril", ha dit l'alcalde Juan Luis Ruiz.


El govern ha anunciat un pla de sanejament que, per evitar la demagògia, en cap cas contempla reduir la pujada salarial dels regidors d'aquest mateix mes de juliol.




Per poder fer front a aquesta situació de dèficit pressupostari i a les despeses que té el consistori, el ple municipal aprovarà en les properes sessions un impost que s'anomenarà "tot és culpa del govern anterior". 





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris