Ad Code

Responsive Advertisement

Es descongela el projecte del nou l'hospital


A un any de les eleccions municipals, el partit dels socialistes ha sigut el primer en tornar a parlar d'aquest mite clàssic vilanoví



Nou hospital de Vilanova i la Geltrú


Amb el pic de calor d'aquests dies hi han aspectes que han arribat abans d'hora. Un és l'estiu; amb aquestes temperatures lluny queda allò de "fins al 70 d'abril no et llevis ni un fil". I l'altre és el desglaç de promeses electorals que només apareixen cada quatre anys.


L'hospital de Vilanova i la Geltrú serà una realitat abans del 2035


Calia ser ràpid, i en aquesta cursa per l'alcaldia en Juan Luís Ruiz ha sortit a plaça amb el tres emmanillat: en un dels únics i escassos comunicats del PSC a l'Eix Diari, el cabdill socialista ha explicat que "cal una nova planificació que permeti el sòl necessari per a nous equipaments (hospital, infraestructures, etc.)"

Governant la ciutat des de 1999 (fa més de 20 anys), al partit dels socialistes li han sigut necessaris aquests 3 anys a l'oposició per poder planificar un model de ciutat a 10 anys vista i, com diu un dels seus votants, "ara si que si tindrem hospital".


Ball de la lluna en un cove de la cercavila de l'imaginari de Vilanova i la Geltrú


La lluna en un cove


Amb aquesta posada en escena tan prematura la campanya electoral per les municipals del 2023 promet. Quina serà la propera promesa que ens faran els partits polítics?


Deixa la teva proposta als comentaris o a les nostres xarxes socials:

  @diarifoll @foll.eu  @foll.eu   Diari Foll  






Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris