Ad Code

Responsive Advertisement

Fins a 16 persones es colen dins la plantilla municipal en la subrogació del servei de neteja

 

«Si que em van semblar que alguns eren molt alts i butzus» assegura el gerent de la Companyia d'Aigües de Vilanova i la Geltrú.



Quan es va acordar la municipalització del servei de neteja viària, que en el seu moment gestionava Valoriza, la plantilla estava formada per 57 persones. Però aquesta setmana, en el moment de fer-ho efectiu, quan el gerent de la Companyia d'Aigües va anar a fer el recompte, en va calcular 73.


Espectacle d'il·lusionisme

En un primer moment s'ha sospitat de que pogués ser una performance del Mag Zappa, l'il·lusionista vilanoví.

Però més tard ja s'ha vist que tot ha sigut fruït del conegut com a efecte crida: en els últims mesos, l'empesa que fins aleshores gestionava el servei, ha fet fins a 18 contractes nous que es sumaven a la plantilla dels ja existents.

Les tàctiques per col·lar-se dins la companyia han sigut  més o menys les mateixes: 2 persones una damunt de l'altre, en alguns casos simulant ser una persona molt alta i en d'altres simulant ser persones amb sobrepès. Al personal de la companyia els va semblar estrany trobar-se amb tantes persones de més de 2 metres d'alçada o que superaven els 150kg de pes, però la voluntat de poder-los acollir dins la plantilla els va fer obviar-ho.



Vaga indefinida

Els sindicats que en els últims anys han perdut representativitat entre la totalitat de plantilla de treballadors i treballadores municipals ara convoca una vaga indefinida, la tercera convocatòria que fa la plantilla des del mes de gener, "contra les polítiques municipals basades en la provocació i amenaça constant, contra els drets i condicions de treball dels empleats dels serveis externs i davant les polítiques neoliberals i la falta d'interlocució social de la regidoria". 


Davant d'aquest espectacle, el PSC ha fet un altre comunicat.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris