Ad Code

Responsive Advertisement

És Gerard Figueras el Batman de Vilanova i la Geltrú?


Bruce Wayne: tot el que has de saber de l'icònic personatge, i les seves semblances amb el polític vilanoví.


Gerard Figueras amb el vestit de Batman


Vilanova i la Geltrú és originalment un municipi força acomodat, al bell mig d'entre Barcelona i Tarragona, que va caure en una recessió econòmica al 2019, en el moment en que es va formalitzar l'acord de govern entre ERC, Junts i Capgirem Vilanova - CUP.

Que en Juan Luís no fos alcalde va ser el catalitzador d'una onada de crims i vicis que han infectat l'antiga i eleganta Vilanova i la Geltrú.
Des d'aleshores ençà ja no es segur sortir de nit per les constants batusses que embruten les parets de sang, l'augment desenfrenat del tràfic d'estupefaents (el 300% segons fonts socialistes), el deteriorament del mobiliari urbà, les carreres de patinets elèctrics a l'estil Fast & Furious o la falta d'aparcament.


El retorn de Gerard Figueras


Però no tot està perdut ja que Gerard Figueras tornarà a Vilanova i la Geltrú per encapçalar la llista de Junts x Catalunya a les municipals de 2023.

Figueras va ser regidor de l'Ajuntament de Vilanova entre els anys 2007 i 2016. Durant aquest període, inicialment va ser regidor a l'oposició, mentre després va ocupar, en diferents etapes, les regidories de Promoció Econòmica, Turisme, Comerç, Fires, Mercats, Comunicació, Premsa i Joventut. I a partir del 2016 va marxar per continuar amb la seva carrera política a nivell nacional.

Gerard Figueras i Bruce Wayne



Gerard Figueras i Bruce Wayne


Gerard Figueras, igual que Bruce Wayne, és un milionari excèntric que va heretar la seva fortuna dels seus pares, sent part de la prestigiosa família Figueras- Albà de Vilanova i la Geltrú, com Bruce és l'hereu de la respectada família Wayne de Gotham.

Després d'un llarg temps fora de la ciutat, formant-se i entrenant-se fins a límits insospitats, ambdós personatges finalment tornen a la seva ciutat natal, una ciutat submergida en el caos de la delinqüència i la degradació moral.


Sabem que només arribar, en Bruce té un enfrontament amb dos homes que van vestits de policia. Demostren que no són rivals i de seguida sucumbeixen davant les habilitats del Caballer Fosc. Ells li pregunten si està boig i si no sap de qui és la ciutat, però ell contesta que és la seva ciutat. Així que la recuperarà encara que s'hagi d'enfrontar a tot un exèrcit de malfactors un a un.


Dionís Gines, inspector de la Policia de Vilanova i la Geltrú, amb Batman


Hi ha un Batman recorrent la nit vilanovina?


De moment, des d'aquesta redacció, no tenim constància de l'aparició de cap justicier nocturn vestit de làtex. Sense el Diari de Vilanova, i intrèpids reporters, com Mercader o Francàs que puguin tenir el nivell d'Alexander Knox, ens costarà estar al dia del què passa a la ciutat.


Estarem a l'aguait per si algú disfressat de rat-penat té la intenció de posar justícia a la capital del Garraf, i les seves nits tornen a ser tranquiles i romàntiques com quan les transitava la Iolanda Sánchez.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris