Ad Code

Responsive Advertisement

El Mercat de Joves Emprenedors convoca una cassolada contra la reducció de l'aparcament


L'aturada a les 12 del migdia ha permès treballar a les escoles de primària valors i competències pròpies del món de l'emprenedoria.


Manifestació del Mercat de Joves Emprenedors de Vilanova i la Geltrú



Sis escoles de primària de Vilanova han participat aquest matí en una nova edició del Mercat de Joves emprenedors, dins del projecte de Cultura emprenedora a primària. Els alumnes dels centres han mostrat i posat a la venda productes elaborats al llarg de tot el curs. Les escoles participants han sigut l'Aragai, la Divina Providència, l'Escola Pia, Ginesta, el Sant Bonaventura i Santa Teresa de Jesús.


El Mercat de l'emprenedoria és un projecte que permet treballar a les escoles de primària valors i competències pròpies del món de l'emprenedoria, com la creativitat, la presa de decisions, la motivació, la responsabilitat i la comunicació, entre d'altres.


Dins d'aquestes competències en destaca la falta d'estudi de la viabilitat econòmica del negoci o la manca de capacitat d'adaptació a les pautes de compra dels clients i als nous models de mercat, és per aquest motiu que s'opta per ensenyar a protestar per una suposada falta d'aparcament com a excusa a la davallada de vendes, en comptes de poder agafar consciència de poder fer ben poc contra la competència liberal dels grans centres comercials, lo fotut que és treballar sense regulació horària, o buscar alternatives com vendre per internet, entre d'altres.



Mercat de Joves emprenedors de Vilanova i la Geltrú


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris