Ad Code

Responsive Advertisement

El nou govern de Vilanova s'apuja els salaris per fer front al deute municipal


L'ajuntament aprovarà un nou impost a la ciutadania que s'anomenarà "tot és culpa de l'anterior govern"



En un moviment sorprenent i polèmic, el nou govern municipal (PSC + ICV + una noia que juga a pàdel) ha augmentat substancial el seu salari amb l'objectiu de poder fer front a les despeses de l'ajuntament.

Els defensors d'aquesta decisió argumenten que l'augment salarial del senyor alcalde és necessari perquè pugui dedicar més temps i recursos a gestionar adequadament les despeses de l'ajuntament i el deute municipal que resulta que ara hi ha al consistori. Argumenten que el càrrec d'alcalde requereix un nivell d'engagement i responsabilitat substancial, i que un salari més alt pot permetre-li concentrar-se millor en les necessitats de la comunitat sense haver de preocupar-se excessivament per les seves pròpies finances personals.

Precisament per això l'alcalde Juan Luis Ruiz continua visitant restaurants com a diputat de la Diputació de Barcelona i ara serà el nou president de la Mancomunitat Penedès- Garraf.


Augment dels impostos a Vilanova i la Geltrú

Per poder fer front al deute, que el govern actual diu que ha generat el govern anterior, i a les despeses municipals que té el consistori, en comptes d'una baixada salarial, l'equip d'en Juan Luis Ruiz aprovarà en el proper plenari un impost que s'anomenarà "tot és culpa del govern anterior".

Per poder-ho fer amb tota tranquil·litat, durant aquestes setmanes prèvies anirà traient titulars sobre lo malament que està el pressupost municipal.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris