Ad Code

Responsive Advertisement

Juan Luis Ruiz s'oblida del seu aniversari de casament i en culpa al govern anterior

«l'Olga Arnau està acabant amb el nostre matrimoni» plora desconsolat el nou alcalde


En un fresc matí post Festa Major, en Juan Luis Ruiz s'ha aixecat amb una estranya sensació al pit. El dia anterior se l'havia passat fent-se fotos i enviant articles a la premsa sobre la seva bona gestió municipal. I ja a la nit, durant un sopar amb la seva parella, no va parar de parlar sobre l'anterior alcaldessa.

Avui ha parpellejat assegut al llit, i s'ha adonat que alguna cosa no anava bé. Ha passat uns moments de confusió fins que, de sobte, la veritat ha caigut sobre seu com una gerra d'aigua freda. Havia oblidat la data del seu propi casament.

Amb el cor accelerat, ha buscat frenèticament el seu telèfon mòbil. L'aplicació del calendari no en deixava cap dubte. Si, era ahir. Ha començat a suar mentre es preguntava com havia pogut passar-li això.

Caminant exasperadament per la seva habitació, intentant fer un esforç per recordar, ha decidit trucar a la seva confident Susana Sanahujes, qui li ha mostrat els culpables d'aquesta errada: l'anterior govern.


Roda de premsa per l'oblit de la data de casament de l'alcalde de Vilanova i la Geltrú

A les 10 del matí s'ha celebrat una roda de premsa on un alcalde compungit, acompanyat per la seva guionista, ha explicat la situació del seu matrimoni.

«Aquests dies, molta gent em pregunta i es preocupa per com es em trobo internament» comença el sr Ruiz. «Doncs bé, vaig demanar un informe a l'interventor, que es va elaborar a principis de juliol, i la veritat és que la gestió que ens deixa el govern sortint és desastrosa».

«Ras i curt,» continua l'alcalde amb llàgrimes als ulls, «l’anterior equip de govern ha deixat el meu matrimoni tocat. L’informe conclou que la institució es troba en una situació d’insolvència i, per tant, ens veurem obligats a fer un pla d’ajustament


Tot té solució

Enmig de la desesperació, i amb un últim esforç, Juan Luis Ruiz ha anunciat que a casa seva es crearà la figura del coordinador entre àrees per millorar la comunicació conjugal. 



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris