Ad Code

Responsive Advertisement

El Tomb de Foc passarà a ser un Drac Embolat degut a protecció civil

Aquesta és la solució que ha plantejat el Drac de la Geltrú per seguir traient bèsties de foc a passejar


L'esperat Tomb de Foc anual del barri de la Geltrú s'enfronta a una transformació significativa en el seu format tradicional a causa de les normatives de protecció civil. Aquest canvi té com a objectiu garantir la seguretat i el benestar de tots els participants,  espectadors i bèsties de foc mentre es manté l'esperit festiu i cultural de l'esdeveniment.


Els organitzadors del Tomb de Foc, en col·laboració amb les autoritats locals i els professionals de seguretat, han treballat intensament per adaptar l'activitat a les noves directrius de protecció civil. Aquestes mesures han estat dissenyades per mitigar els riscos inherents associats amb un esdeveniment de foc i pirotècnia com aquest, assegurant al mateix temps que els assistents puguin gaudir d'una experiència segura i emocionant.


Principals modificacions del Tomb de Foc

Limitació de l'ús de Pirotècnia Activa.

Les bèsties de foc només portaran lligades dues torxes a les banyes per minimitzar els riscos d'incendis i lesions.

Si a algun dels participants se li acosta massa un dels dracs podrà cridar "Aigua, aigua!" perquè aquest cessi l'envestida.


Increment de les Barreres de Protecció.

S'instal·laran més barreres de protecció entre els espectadors i el recorregut del Drac Embolat per mantenir una separació adequada i evitar qualsevol possibilitat d'interacció no desitjada amb els animals. Això permetrà als assistents gaudir de l'espectacle amb tranquil·litat i sense preocupacions.


Controls d'Accés i Sortida

Es duran a terme controls d'accés i sortida estrictes per garantir que només aquells amb autorització i mocadors específics puguin entrar a la zona del Drac Embolat. Això ajudarà a limitar la capacitat i a mantenir l'ordre durant l'esdeveniment.

El mocador es podrà comprar en una parada abans de començar l'acte; però també és vàlid anar amb la samarreta de #ElCorrefocNoEsToca.


Reducció del nombre de tabalers

Per evitar que els drac pateixin massa estrès durant l'activitat, els tabalers del Drac de la Geltrú passaran a ser només un 10% del format normal al que ens tenien acostumats. D'aquesta manera seran només 10 acompanyants tabalers per cada drac.


Formació i Informació

Tant els participants com els espectadors rebran informació detallada sobre les noves mesures de seguretat i s'inclouran sessions de formació prèvies per als membres del Drac Embolat. Això assegurarà que tots siguin conscients de les normatives i protocols de seguretat.




Malgrat aquests canvis, els organitzadors asseguren que l'esperit i l'emoció del Tomb de Foc es mantindran intactes; i que la representació inicial al Castell de la Geltrú, que és el que vol veure de veritat la gent, es mantindrà intacte.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris