Ad Code

Responsive Advertisement

Vilanova i la Geltrú vendrà aigua de mar de la Copa Amèrica per aconseguir liquiditat

Les ampolletes d'aigua del mar Mediterrani seran un recordatori emblemàtic de la ciutat i la primera acció de l'Economia Blava

Aigua del Mar Mediterrani de Vilanova i la Geltrú



En un gest inèdit destinat a preservar la identitat i la memòria de la ciutat, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha anunciat plans per vendre aigua de mar com a recordatori emblemàtic de la Copa Amèrica de Vela. Aquesta iniciativa d'Economia Blava està guanyant suport i l'entusiasme de la comunitat local, havent-hi ja encàrrecs de garrafes de 5 litres.


Vilanova i la Geltrú, situada a les costes idíl·liques del Garraf, ha estat sempre coneguda per la seva estreta relació amb el mar. Aprofitant aquesta relació única, l'Ajuntament ha decidit capturar-ne l'essència i compartir-la amb els visitants i els residents, i al mateix temps guanyar liquiditat pressupostària, ja que els càrrecs directius de nova creació de l'ajuntament conclouen que el consistori no té diners.


L'aigua de mar de Vilanova i la Geltrú que ha acollit la Copa Amèrica de Vela serà recollida, tractada i envasada en recipients elegants amb un disseny únic que destaca els elements característics de la ciutat, com la gamba o la lluna en un cove. 

L'Alcalde Juan Luis Ruiz López va compartir el seu entusiasme per aquest projecte en una conferència de premsa recent: «Estem emocionats de poder oferir aigua del mar Mediterrani a tots els qui ens visiten i estimen aquesta ciutat. I alhora començar a impulsar l'Economia Blava!»


Ampolla d'aigua de mar Mediterrani de Vilanova i la Geltrú


Aquesta iniciativa ha estat rebuda amb entusiasme per part de la comunitat, ja que no només fomenta el sentiment de pertinença, sinó que també pot generar ingressos addicionals que beneficiïn les arques municipals.

La venda d'aigua de mar com a recordatori de Vilanova i la Geltrú és un record constant del caràcter únic i la bellesa de la ciutat, i es preveu que sigui un èxit no només entre els visitants, sinó també entre els residents que volen celebrar i compartir l'essència de la seva estimada ciutat costanera.





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris