Ad Code

Responsive Advertisement

Vilanova tindrà la primera reserva india ciclista d'Europa

Circuit municipal de ciclisme de Vilanova i la Geltrú

Acord històric entre el govern de Catalunya i la comunitat biciclista de Vilanova i la Geltrú per convertir el circuit municipal de ciclisme en reserva federal.



Després de 4 anys on els indígenes ciclistes de la ciutat han gaudit de privilegis excessius, privant de la natural llibertat a la població cotxista, el govern entrant ha iniciat la reconquesta de la gasolina, per expulsar aquesta minoria ètnica del municipi garrafenc.

Però abans d'arribar a provocar un genocidi posant el segon carril de la ronda ibèrica damunt de l'actual carril bici, o habilitant el carril bici de la rambla Samà com a carril VAO, els caps de les tribus ciclistes han acordat amb la Generalitat poder refugiar-se a l'actual tancat del Circuit municipal de ciclisme.
En les negociacions hi ha participat activament el Secretariat de les Nacions Unides.

Aquesta reserva indígena, com els seus habitants, estarà gestionada i governada per les pròpia comunitat ciclista, no pagaran tributs municipals, i podran obrir casinos i locals de joc.
Es preveu que en un primer moment s'hi desplacin 1.500 persones que podran viure en els seus tradicionals tipis. A més a més disposaran d'una iurta per configurar el seu propi govern local, i altres construccions per habilitar-hi l'escola o un centre d'interpretació per als visitants.

Segons declara Miriam Pèrez, regidora de Cooperació, el govern vol "que les famílies ciclistes puguin seguir amb les seves tradicions en pau, com portar els fills a l'escola en bici, o anar a comprar amb cistell i carretó". Però "sense xocar amb el modus de vida de la gent normal, la gran majoria que viu en aquesta ciutat, i que fins avui no podia anar a comprar el pa en cotxe".

"Són les seves tradicions i les hem de respectar" afegeix l'alcalde Juan Luis Ruiz, "però apartadets i que no molestin el despertar de l'economia blava".

Com a mostra de bona voluntat, el govern municipal ha posat, dins el recinte de la reserva, una vintena de bisons perquè aquests indígenes puguin caçar-los per alimentar-se.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris