Els tribunals paren el Canvi Climàtic a Vilanova i la Geltrú

Suspensió cautelar de l'escalfament global causat per la humanitat fins que s'analitzin els recursos presentats per Valoriza i el PSC.

Segons podem traduïr del blog no oficial del PSC de Vilanova i la Geltrú (vilanova.bloc), un Tribunal  ha suspès cautelarment el canvi climàtic a la ciutat, a l'espera de valorar la repercussió local de la lluita contra aquest que ha impulsat el govern municipal d'ERC-CUP-Junts. La suspensió cautelar es deuria als diversos recursos que han estat presentats per l'empresa que actualment té la concessió de les escombraries (Valoriza) i pel grup municipal del PSC, els qui en el seu moment ja van donar suport a la utilització de serveis públics amb finalitats partidistes.



   Vilanova no vol reciclar

Un gran gruix de la ciutadania vol seguir deixant la brossa al mig del carrer quan vulguin i no "donde y cuando me lo diga el ayuntamiento".
Share


Cal recordar que, contra tot pronòstic, el PSC va anunciar que presentaria un recurs ja que "la implantació del nou model de recollida de residus, d'entrada, no és sostenible financerament a curt i mig termini, donada la situació de la hisenda municipal". Res a veure amb l'assumpció de la sanció que serà imposada per la Unió Europea al no assolir el mínim de reciclatge selectiu acordat entre tots els seus membres.


La brossa a Vilanova i la Geltrú: una història de merda

El contracte actual va ser signat pel PSC, fa més de 10 anys, sent ja deficitari en el seu moment, segons afirma CapgiremVNG-CUP, i el mateix PSC n'ha mantingut la prorrogació des d'aleshores. Tan fa 4 anys quan sota el seu mandat no es va ampliar ni adequar a les necessitats de la ciutat, com ara que ha facilitat l'obstrucció d'una nova licitació que doni resposta a les mancances del municipi.


En Jaume, un veí del centre, teoritza sobre que el que es pretén és encallar-ho fins a les properes eleccions municipals, i acte seguit el mateix grup de la peixetaria seria el que implantaria el Porta A Porta

"Que no ens enganyin, tindrem porta a porta tard o d'hora, a mans d'uns o dels altres", sentencia.


Veïns de la ciutat es declaren incívics i ignorants

En una petició digital, un centenar de persones s'han proclamat contràries a la recollida selectiva declarant que:

  1. A Vilanova i la Geltrú som incívics: Estem acostumats a deixar la brossa al carrer quan volem i no quan ens mani ningú.
  2. A Vilanova i la Geltrú no tenim un coeficient intel·lectual mínim per poder assumir el canvi que suposa aquest nou model de recollida.
  3. A Vilanova i la Geltrú necessitem més temps per aprendre'ns els colors de cada contenidor i el tipus de brossa que s'ha de dipositar a cada lloc.


Mentrestant, el col·lectiu que celebra amb major follia aquesta decisió és el sindicat de rates de la ciutat. A l'espera d'una nova licitació, el contracte actual de recollida d'escombraries i un nivell paupèrrim de civisme no permeten mantenir una ciutat neta.


   El Porta a Porta: 10 preguntes sense resposta

Arran de la imminent implantació del sistema de recollida 𝗣𝗼𝗿𝘁𝗮 𝗮 𝗣𝗼𝗿𝘁𝗮, i del nefast sistema actual, sorgeixen uns quants dubtes que que cap grup polític acaba de concretar.
Share

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris