Ad Code

Responsive Advertisement

El Porta a Porta: 10 preguntes sense resposta

Arran de la imminent implantació del sistema de recollida 𝗣𝗼𝗿𝘁𝗮 𝗮 𝗣𝗼𝗿𝘁𝗮, i del nefast sistema actual, sorgeixen uns quants dubtes que que cap grup polític acaba de concretar.



1. El contracte actual el va signar l'alcalde socialista Joan Ignasi Elena. Donava resposta a les necessitats de #vng o estava infravalorat com afirma l'actual govern de Vilanova i la Geltrú?


2. Si era tan dolent, per què el vàrem arrossegar durant el mandat de Neus Lloveras Massana? I per què Juan Giribet va promoure deixar andròmines als contenidors?



també et pot interessar...

La brossa a Vilanova i la Geltrú:
una història de merda



3. Si en el 𝘗𝘳𝘰𝘨𝘳𝘢𝘮𝘢 𝘥𝘦 𝘎𝘰𝘷𝘦𝘳𝘯 2019 - 2023 el PSC Vilanova i la Geltrú apostava per una ciutat més verda i cívica, sostenible i solidària [...] quina és seva proposta per assolir una major recollida selectiva a Vilanova i la Geltrú? La propaganda del PSC contra el Porta a Porta és un residu?


4. Com proposa C's fer front a les sancions de la Unió Europea derivades de no assolir els mínims de recollida selectiva?



també et pot interessar...

Vilanova no vol reciclar



5. Si segons Som VNG, el 𝗣𝗼𝗿𝘁𝗮 𝗮 𝗣𝗼𝗿𝘁𝗮 és un bon sistema però està mal plantejat? Quin sistema i/o terminis d'implantació proposa?


6. El Porta A Porta és una voluntat política només de Capgirem Vilanova i la Geltrú - CUP? o també de Junts i Esquerra? Per què no hem vist posicionament oficial de suport?


7. Com pregunta Jan Lozano, del PDeCAT, què hi guanyarà la ciutadania amb aquest canvi? Influir directament en la batalla contra el canvi climàtic i l'escalfament global no és prou pel Partit Demòcrata Vilanova i la Geltrú?


8. A part de les accions gens menyspreables de recollir gatets, quina proposta planteja Ciudadanía Activa per fer front a la normativa europea en matèria de residus?


9. El Partit Popular no creu que la ciutadania hagi de fer front a la totalitat del cost de la brossa que genera? Si és que no, de quina partida hauria de sortir?


10. Hi ha vida orgànica a casa dels Comuns de Vilanova i la Geltrú?


I la pregunta de regal: en Francis com pensa pagar el consum energètic de la seva nòria?


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris