Ad Code

Responsive Advertisement

El centre de Vilanova es queda sense quillos per culpa del Parc Comercial

Parc Comercial de Vilanova i la Geltrú



Xonis i canis vilanovins troben un nou enclavament social al centre comercial de l'antiga fàbrica del Griffi


 

Amb l'obertura del modern Parc Comercial al Tacó, al desembre de 2022, els quillos de Vilanova i la Geltrú han trobat un nou espai d'atracció i oci, deixant el centre amb un buit quinqui temporal.


Les instal·lacions modernes i les diverses opcions de compres i entreteniment ofereixen als quillets una alternativa atractiva, convertint-se en el lloc de trobada preferit. Aquests canvis demogràfics són evidents als carrers de la vila, on l'activitat xoni ha disminuït temporalment mentre el nou Parc Comercial de Vilanova i la Geltrú s'ha convertit en l'epicentre de les trobades socials d'aquest colectiu.


Les veus preocupades es pregunten sobre el futur del teixit social de la vila, preguntant-se com poden recuperar i conservar l'essència xoni que ha estat part integral de la comunitat. Amb la inauguració del Parc Comercial, el tancament dels Zara de la rambla principal i la restricció de baralles i altercats nocturns al barri de la Geltrú, la incertesa creix sobre com tornar a captivar l'atenció i l'interès de la quilleria local.


Enmig d'aquesta preocupació, es busquen estratègies per revifar l'atractiu de Vilanova i la Geltrú per a canis i xonis, mentre es navega per aquest nou territori de canvis demogràfics que ha sacsejat el cor de la vila.



Cau la venda de totxos de pica-pica de les botigues del centre degut a l'obertura d'Obramat


Cau la venda de totxos de pica-pica de les botigues del centre degut a l'obertura d'Obramat al Parc Comercial de Vilanova




«El Parc Comercial Vilanova serà un fracàs»





La Mercería Chelo no obrirà una franquícia al nou Parc Comercial de Vilanova i la Geltrú


Parc Comercial de Vilanova i la Geltrú



El nou parc comercial de Vilanova tindrà un autocine

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris