Ad Code

Responsive Advertisement

L'alcalde regalarà un diploma de bon vilanoví a qui realitzi el pagament avançat d'impostos, que acompanyarà amb una bossa d'eco-caramels.

Pagament de tributs municipals a Vilanova i la Geltrú


L'ajuntament de Vilanova i la Geltrú premia als ciutadans més rics amb descomptes en el pagament de tributs.



En un nou gest socialista sense precedents, l'ajuntament llança una campanya de pagament avançat de tributs: Aquells que puguin pagar tots els impostos de cop rebran un descompte del 3%, una generosa oportunitat a la que només poden acollir-s'hi els ciutadans que no viuen per sobre de les seves possibilitats.


Els agraciats contribuents que poden desemborsar tots els tributs abans del 16 de febrer rebran un descompte del 3%. I per si això no fos suficient, l'alcalde, en un acte d'enorme magnanimitat, promet regalar una bossa d'eco-caramels i un diploma de vilanoví compromès als ciutadans que s'hi acullin. 


Així doncs, qui pugui permetre's pagar l'Impost sobre Béns Immobles, la Taxa d'Escombraries, l'Impost d'Activitats Econòmiques, la Taxa de Guals, la Taxa de Taules i Cadires, i/o la Taxa d'Aprofitaments Especials, tindrà l'exclusivitat de poder penjar al menjador de casa un diploma de bon ciutadà signat pel mateix alcalde Juan Luis Ruiz 


Immersos en una crisi financera global i un augment desorbitats dels preus de consum, la decisió del ple municipal d'augmentar les taxes i impostos municipals a la pràctica només recaurà damunt la ciutadania més pobre. Una estratègia brillant que, segurament, serà aclamada com un exemple magnífic de justícia fiscal pels més avantatjats econòmicament.


Amb aquesta estratègia, el govern municipal (PSC + ICV) sembla mantenir una ironía subtil, regalant caramels i diplomes de bona conducta ciutadana als que poden pagar còmodament tots els tributs de cop i deixant els altres amb el gust amarg de les creixents càrregues fiscals.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris