Ad Code

Responsive Advertisement

L'oficina de l'Eliseu, carter reial, es prorroga fins el 12 de gener

El patge Eliseu dels Reis Mags d'Orient de Vilanova i la Geltrú


El Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú ha programat 5 sessions noves del patge Eliseu perquè pugui rebre les cartes que els nens i nenes vulguin fer arribar als Reis d'Orient.



Després que la setmana passada s'exhaurissin les entrades de les representacions de l'espectacle 'Oficina de l'Eliseu, Carter Reial', pels dies dimarts 2, dimecres 3, dijous 4 i divendres 5 de 2023, la regidoria de cultura ha decidit prorrogar-lo i obrir 5 nou dies, del 8 al 12 de gener, de les 10'30h a les 20'30h.

En aquesta proposta que enguany fa 4 anys, l'Eliseu convida a visitar la seva Oficina per ensenyar tota la feina que fan ell i els seus ajudants per tal que les cartes dels infants arribin als Reis d'Orient.


Només el 30% dels infants poden visitar l'oficina de l'Eliseu


Segons l'Institut d'Estadística de Catalunya, a Vilanova i la Geltrú hi ha 6.320 infants de 0 a 10 anys; però només s'oferten 5.000 entrades per accedir a l'oficina del carter reial. Tenint en compte que cada infants va acompanyat d'uns 2 adults, a la práctica només uns 1.666 infants poden veure l'Eliseu; el que suposa el 27%.

Degut a la queixa i demanda de diverses famílies, la regidoria de cultura de l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha decidit prorrogar la visita al patge Eliseu fins passat Reis. Teresa Llorens, regidora de cultura, espera poder arribar així a la totalitat d'infants de la ciutat.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris