Ad Code

Responsive Advertisement

Juan Luis Ruiz també participa a Got Talent per explicar els seus primers 100 dies de mandat

Juan Luis Ruiz, alcalde de Vilananova, explica a Got Talent els seus primers 100 dies de mandat

Risto Mejide emocionat amb l'oratòria de l'alcalde: «Vilanova i la Geltrú tiene un pedazo de artista en el ayuntamiento».


En una emocionant nit a l'escenari de "Got Talent," Juan Lluis va deixar a tothom sense paraules amb la seva sorprenent habilitat d'oratòria. El públic estava expectant i el jurat no sabia amb què es trobarien, però l'alcalde de Vilanova i la Geltrú va superar totes les expectatives amb la seva actuació memorable.


Des de l'instant en què va agafar el micròfon i va dir «tot és culpa del govern anterior», el senyor Ruiz va captivar l'audiència amb la seva eloqüència. Va començar amb un discurs apassionat sobre la importància de seguir els somnis i superar les adversitats, i va aconseguir mantenir l'atenció de tothom a l'auditori mentre repassava els temes de l'actualitat política. La seva veu segura i el seu domini de les paraules van deixar al públic bocabadat.


La situació de Vilanova i la Geltrú en 5 punts

Recollida de residus

El govern actual continuarà amb el que va iniciar el govern anterior, aplicant el porta a porta a comerços i restauració, i realitzant proves pilot per barris. I si algo no va bé:

Tot és culpa del govern anterior


Mobilitat

Malgrat haver titllat el pla de pacificació del centre de caòtic i erroni, finalment el mantindrà, amb algunes petites modificacions, perquè no sigui dit.

D'igual manera, la Ronda Ibèrica continuarà tal i com està, ja que no pot canviar-la perquè

Tot és culpa del govern anterior


Carrils bici

Tot i rebutjar el carril bici de la rambla Samà, i estar a favor dels veïns que es van negar a implantar-se un a l'avinguda Francesc Macià, el govern actual és pro-bici, si pot ser estàtica, i sinó

tot és culpa del govern anterior


Situació pressupostària

Encara que el major deute de l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú va ser del 2012 al 2017 (mandat de l'actual govern), i malgrat que el PSC va aprovar els últims pressupostos municipals, ara resulta que les arques municipals es troben buides.

Per això no cal fer cap auditoria, i s'augmentarà l'IBI, perquè

tot és culpa del govern anterior


Nou hospital

L'alcalde de Vilanova i la Geltrú ha afirmat que la ciutat tindrà un nou hospital. I si no el té, serà perquè

tot és culpa del govern anterior



El jurat de Got Talent, format per experts en arts escèniques i entreteniment, no va poder evitar expressar la seva admiració per en Juan Lluis. El jutge principal va elogiar la seva habilitat oratòria, destacant la seva capacitat per connectar amb l'audiència i transmetre un missatge tan poderós. Altres membres del jurat van afegir que el sr Ruiz va demostrar una autèntica passió per la seva art i que la seva actuació va ser impactant i inspiradora.


Ara, el sr Juan Luis espera amb emoció el següent pas de la seva carrera, amb la confiança que la seva habilitat d'oratòria continuarà inspirant i deixant una empremta en tota la ciutadania que té la sort de tenir-lo com a alcalde. La seva actuació a "Got Talent" sens dubte serà recordada com una de les més impressionants de la història del programa.



Publica un comentari a l'entrada

1 Comentaris