Ad Code

Responsive Advertisement

12 d'octubre, diada nacional del poble Minion

12 d'octubre, dia internacional del Poble Minion

Perquè aquests éssers grocs també es mereixen un Dia Internacional per celebrar el seu esperit


El 12 d'octubre, dia que commemora múltiples esdeveniments al llarg de la història, és també la data que la comunitat Minion ha escollit per celebrar la joia, la diversió i la unitat que ells representen. Aquests personatges animats s'han convertit en icones de la cultura pop, i la seva influència a la societat va més enllà de les pantalles.


Els Minions són apreciats per persones de totes les edats i cultures. El seu humor simple i el seu caràcter alegre transcendeixen les barreres lingüístiques i generacionals. La celebració d'un dia internacional per a ells és la oportunitat per unir la gent a través de la diversió i el riure.



En un món sovint ple d'estrès i preocupacions, els Minions ofereixen un respir benvingut. Les seves  entremaliadures i ocurrències còmiques ens fan oblidar els nostres problemes i ens permeten gaudir d'un moment de lleugeresa i felicitat.



Stuart Papaya, portaveu de Banana VNG, l'associació minion de Vilanova i la Geltrú explica que «Celebrar el 12 d'octubre com el Dia dels Minions és una oportunitat per a la diversió, la positivitat i la unitat.» El sr Papaya explica que «Els Minions hem demostrat ser una font constant de joia i entreteniment per a persones de tot el món» i ens convida a unir-nos a aquesta celebració per «reforçar valors positius, fomentar la creativitat i proporcionar un respir benvingut de la rutina diària. A més, d'enfortir la cohesió comunitària.»



Com celebrar el Dia Internacional dels Minions

Des del perfil institucional minion de l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú, @BananaVNG, ens proposen un seguit d'acció per què aquest 12 d'octubre tinguem quelcom a celebrar:


Visionat d'alguna de les pel·lícules d'en Gru

Aprofita el dia per veure alguna de les pel·lícules del descubridor dels Minions, el despreciable Gru.

L'ordre cronològic per veure les pel·lícules seria:

  1. Gru, el meu dolent preferit (2010)
  2. Gru, el meu dolent preferit 2 (2013)
  3. Els Minions (2015)
  4. Gru, el meu dolent preferit 3 (2017)
  5. Minions: l'origen de Gru (2022)


Vestimenta oficial dels Minions

Aprofita el 12 d'octubre per treure aquella samarreta (o dessuadora) groga que mai t'has acabat de posar. Aquest és el seu dia.

Si a més a més dus texans, ja tindràs el look complet. 


Compartir la celebració de la diada Minion

Compartir tot el que fem aquest 12 d'octubre a la pàgina de facebook 'Party Nacia da Minions'
i a les xarxes socials amb els hashtags: #12octubre #12Ominions #Minions #MinionDay 

Si són mems, molt millor, perquè hauràs entès la veritable naturalesa del poble Minion.





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris