Ad Code

Responsive Advertisement

Teresa Llorens abandona la Diputació per dedicar-se al seu somni laboral pendent: la política

Però la precarietat en aquest sector l'obliga a mantenir de moment els càrrecs als òrgans d'administració i govern.



Després que el projecte Escalfacadires ens oferís una primera lectura errónea d'un portal de transparència de l'ajuntament planer i fàcil d'entendre, tot l'aparell del partit socialista ha sortit a defensar l'infortuni de la pobre Teresa Llorens, que ha d'acumular càrrecs per poder arribar a final de mes.

La coneguda coordinadora de l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona, Teresa Llorens, regidora de l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú des del 1991, fa escassos 32 anys, ha vist finalment acomplert el seu somni laboral: poder-se dedicar a la política.

És el meu somni des de que era petita però, entre una cosa i una altre, mai m'hi havia pogut dedicar 

En les passades eleccions espanyoles, congrés i senat, la vilanovina anava a la llista del PSOE per la circumscripció de Barcelona, i va sortir escollida, començant aquesta setmana les seves tasques de representació com a diputada.
Igualment, el que ha encès les xarxes aquest cap de setmana, és que Llorens mantingui la totalitat de càrrecs. Això són la 1a tinència d'Alcaldia de Vilanova, la Coordinació de l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació, la representació al Congrés dels Diputats, la regidoria de Cultura i Patrimoni Cultural, la regidoria d'Escoles Municipals, la regidora de Memòria Històrica, la regidoria d'Igualtat, Feminisme i LGTBI, i la regidoria de Civisme, Convivència i Mediació.
 
Al posar damunt de la taula la remuneració total, des del perfil de Twitter de l'ajuntament s'ha explicat que "les dietes" de la regidora Llorens no li arriben ni per a pipes. I és que els 851,63€ que percep de l'ajuntament són menys que el salari mínim interprofessional.

Així doncs, mentre la precarietat dels representants del poble continuï igual, amb contractes temporals d'escassos 4 anys, la Teresa Llorens continuarà com a coordinadora d'àrea a la Diputació, com a 1a tinenta d'alcaldia municipal i com a diputada al Congrés.

"Doneu-mes més regidories!" ha cridat Llorens, tot picant-se el pit, agafada al pal de la bandera espanyola de la teulada de l'ajuntament. "Puc amb això i més! Sóc pluriempleada per necessitat, no per plaer!" ha continuat, aplaudida des de la plaça de la vila per tots els militants socialistes.

Publica un comentari a l'entrada

1 Comentaris