Ad Code

Responsive Advertisement

Un equip d'emergències s'ha endinsat aquesta tarda a la Geltrú

Dos furgonetes policials segueixen perdudes pels carrers del barri des del desnonament de dimarts



Els Mossos d'Esquadra van desallotjar aquest dimarts al matí, per ordre judicial, un edifici ocupat il·legalment al carrer Bonaire de la Geltrú. En l'operatiu hi van participar els Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional, la Policia Local, la Guàrdia Pretoriana, els Guardaboscs de Sherwood, la Marina Reial, i uns quants ninges que tombaven per allà.

En el moment de finalitzar tota la operació es va perdre dues furgonetes que, a hores d'ara, encara no han aparegut.

Recordem que a inicis d'any, el centre de Vilanova va viure una sacsejada al fer-se efectiva la totalitat dels canvis de senyalització del Projecte de Pacificació del centre de Vilanova i la Geltrú. Aquest deliri va suposar un canvi massa complex per les persones addictes al CO2, ja que un total de 40 carrers van canviar de sentit i, a més a més, es va restringir el pas dels vehicles en un total de 21 cruïlles.

Allò va suposar la divisió de les famílies vilanovines, com a l'Alemanya de la post-guerra, i fins i tot que un Pirata trobés un tresor, però el més greu ha succeït aquesta setmana amb la pèrdua de dues dotacions policials.

Al veure que avui encara no han aparegut, un equip d'emergències ha entrat aquesta tarda al barri des del carrer del Pont i la plaça Font i Gumà. La dotació està composta per un boina verda, un franctirador, un marine, un sapador, un metge militar i un gos de rescat. Pretenen fer una batuda de nord a sud, tot i que no descarten que les furgonetes policials en algun moment creuessin el carrer Unió i ara es trobin al barri antic de Vilanova.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris