Ad Code

Responsive Advertisement

Aina Bosch, amb un fetge nou per abdomen de lloguer als 75 anys

L'actriu, que patia una cirrosis hepàtica degut al seu alcoholisme, ha sigut fotografiada en exclusiva sortint d'un hospital de Syldàvia.



Segons il·lustra un famós editorial espanyol, «era absolutament impossible que la famosa Aina Bosch seguís viva un any més. El dia que es va acomiadar per sempre del conyac, el dolor va ser tan gran que la vida va deixar de tenir sentit per a ella.» A l'abstinència s'hi sumava el dolor extrem de la seva malaltia terminal que li impedia dibuixar el més mínim somriure.


Una nova esperança

Però aleshores arriba una nova llum en aquest infern: el record d'haver invertit en òrgans per la tècnica de l'abdomen de lloguer. I és a partir d'aquí on es desenvolupa un gir en la història de l'Aina:
el seu observador va contactar amb la noia syldaviana que tenia el seu fetge, i van 'finiquitar' la relació de lloguer amb el retorn de l'òrgan hepàtic a la seva propietària.

L'Aina és fotografiada a la sortida d'un hospital, 10 dies després del trasplantament, amb el somriure més gran i bonic que haguem pogut veure en els últims temps. La felicitat es desborda, pot seguir vivint, la seva alegria ho diu tot.


Estic tant contenta que ara mateix aniré a beure'm una copeta de conyac!


La tècnica de l'abdomen de lloguer té detractors

Només la sra. Bosch i el seu entorn coneixien el lloguer d'òrgans de l'Aina Bosch. El procés ha consistit en pagar la fecundació a mares de Syldàvia amb òvuls genèticament compatibles a ella, i la posterior manutenció de les diferents famílies durant anys, a l'espera que els llogaters arribessin a l'edat adulta.



La persona que transportava el fetge de l'Aina era una jove de 26 anys, casada i amb un fill, que ara fa 15 dies va finalitzar el seu contracte de lloguer d'òrgans, i va morir per poder tornar al fetge a la seva propietària, l'Aina. 

Malgrat deixar una família sense mare i esposa, l'Aina assegura que «amb els diners de la liquidació del contracte de l'abdomen de lloguer, aquest senyor i el seu fill tindran el futur assegurat; i segur que d'aquí quatre dies ja ho tindran superat!»


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris