Ad Code

Responsive Advertisement

La gamba de Vilanova marxa a viure a Cubelles degut a l'especulació urbanística

El famós crustaci assegura no tenir ronyons per vendre's.


La gamba de Vilanova marxa a viure a Cubelles


El preu de l'habitatge a Vilanova i la Geltrú ha pujat més d'un 10% respecte l'any passat. I el preu del lloguer ha augmentat més d'un 30% en la última dècada. És per aquest motiu que la famosa gamba de Vilanova ha decidit canviar de municipi de residència.

«El contracte de patrocini amb l'ajuntament no em dóna per viure, no com la meva cosina de Palamós, que cobra un salari d'acord amb la PIB municipal i el cost de la cistella bàsica», es queixa el millor crustaci català.


Traieu la meva imatge del patrocini de la ciutat!


«A més a més a Vilanova no arribem ni al trist 1% d'habitatge social de les ciutats espanyoles. Evidentment que el 15% de les europees és impensable avui en dia, però ni un 0'5%? Apa siau!» crida des de l'aigua estant.

La gamba de Vilanova explica que ha rebut ofertes de residència i treball a Vilafranca del Penedès, però de moment prefereix continuar en una població costanera. I aquesta mateixa setmana ja ha iniciat la mudança per anar a viure a Cubelles.

Però de cara a l'estiu, si tot continua igual, no descarta marxar a Argentina per visitar el seu parent langostino i plantejar-se un canvi de vida lluny del Mediterrani.




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris