Ad Code

Responsive Advertisement

Arriben les màquines per modificar i controlar el clima

 

Noves antenes del High Frequency Advanced Auroral Research Project han sigut instal·lades a la costa mediterrània.


Antena Cua de Balena al dic de Ponent de Vilanova i la Geltrú


L'arma de l'apocalipsi s'anomena HAARP, i és un conjunt de 180 antenes situades a Alaska, que als 90a van començar a funcionar com a  transmissor d'alta freqüència per estudiar la ionosfera. Tot i això, nombrosos experts asseguren que també és una arma per controlar el clima, atribuint-li terratrèmols, incendis i aiguats d'arreu del món.


Va saltar del paper a la realitat als anys 80 i, des de llavors, nombroses persones asseguren que es tracta d'una arma de guerra suficient per provocar diferents desastres naturals.


Es creu doncs que aquest projecte consisteix en part a crear una nova arma per poder modificar el clima com a part d´una estratègia de guerra.



L'origen del Programa de recerca d'Aurora Activa d'Alta Freqüència


Cap finals del segle XIX Nikolás Tesla va ser el primer a buscar la manera de controlar el clima per mitjà de bobines generadores de rajos d'alt voltatge per a l'estudi de l'electricitat. Va ser ell qui va donar les bases per saber que les ones E.L.F (Extremely Low Frequency) podrien dirigir-se cap a la part alta de l'atmosfera i aconseguir tenir poder sobre el clima en escalfar la ionosfera.

Però no va ser fins un segle després que els EE.UU. van tenir sospites que una arma d'energia dirigida havia estat utilitzada per detectar els míssils que enviaven cap a la Unió soviètica. Aquesta arma era el  Russian Woodpecker (Picot rus) que servia per enviar radiofreqüències cap a l'atmosfera per aconseguir inhibir els senyals de ràdio, televisió i telèfons. A través d'aquesta arma els russos intentaven saber on es trobaven els míssils enviats cap al seu territori, però allò que no sabien és que de retruc havien generat un canvi climàtic a Amèrica del Nord.


Jame Bond Golden Eye


Durant un any, el govern dels Estats Units va investigar sobre el Picot Rus i no va ser fins el 4 de juliol de 1978 quan va iniciar el seu primer experiment basat en els E.L.F. de control de clima, el qual va provocar fortes precipitacions sobre els Estats del Nord de Wisconsin.

Així va ser com els Estats Units van activar el Projecte d'Investigació d'Alta Activitat Auroral, HAARP, basat en els coneixements de Tesla. Aquest ha anunciat públicament que es tracta d'un projecte acadèmic per millorar les condicions de la ionosfera, però nombroses fonts afirmen que la veritable finalitat és el seu control.



La Cua de Balena del dic de ponent és una antena HAARP

Olga Arnau amb l'antena Cua de Balena del dic de ponent de Vilanova i la Geltrú


Arran de l'esclafit que a l'estiu del 2019 va patir la capital del Garraf, la regidoria encoberta de Ciències ocultes, capitanejada per Enric Garriga, va començar a treballar en l'adaptació d'aquest projecte a les costes del mar Mediterrani.

La primera part del projecte va ser la creació d'una antena al Dic de Ponent que ens van vendre com a una font ornamental que simulava una cua de cetaci.



La segona i última part d'incorporació del projecte HAARP a Vilanova i la Geltrú ha sigut la instal·lació d'una enorme antena al cim de la Collada, en una edificació de la Companyia d'Aigües situada a la cruïlla de la Ronda Ibèrica amb la Rambla Arnau de Vilanova. Aquesta pretén complementar la font ornamental del Dic de Ponent i convertir la ciutat en una catalitzador iònic.

Algunes entitats vilanovines ja han traslladat el dubte a l'administració local sobre els efectes i objectius d'aquesta nova antena.



La divisió Fringe vilanovina ja està investigant l'objectiu ocult d'aquest sistema d'antenes a la ciutat, i sembla ser que tota la infraestructura aniria enfocada al turisme.


per a que serveix l'antena de la Collada?

Antena de la Collada a Vilanova i la Geltrú


La intencionalitat primera del govern municipal és la desestacionalització del turisme, de manera que amb aquestes antenes es pretén crear un microclima vilanoví perenne que faciliti l'estiueig familiar durant tot l'any.

A partir d'aquí una segona acció és fer ploure el diumenge de comparses, en acabar les Danses de Vilanova, només pel simple plaer de mortificar als sitgetans.

I una tercera acció que s'està valorant és poder fer nevar a la ciutat, només durant 15 dies, per tal de que Vilanova i la Geltrú pugui ser seu dels Jocs Olímpics d'Hivern.


Vilanova serà seu dels Jocs olímpics d'Hivern

La Plaça de la Vila compleix els requisits tècnics per poder acollir la pràctica del cúrling.

Jocs Olímpics d'hivern a Vilanova i la Geltrú
Share



Teories Conspiranoiques Vilanovines:

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris