Ad Code

Responsive Advertisement

Si et molesta El Tingladu podràs anar a dormir en un recinte habilitat pel descans

 

Can Pistraus llogarà nínxols del cementiri pel veïnat que no entengui que no viu en una ciutat dormitori


Cementiri de Vilanova i la Geltrú


Ahir es va donar a conèixer la iniciativa d'un grupuscle veïnal del parc de la Torre d'Enveja que no estan d'acord en que 3 dels 365 dies a l'any tinguin un festival pioner a Catalunya, sense ànim de lucre i que compta amb la col·laboració de centenars de voluntaris i voluntàries.



L'Associació Cultural i festiva Can Pistraus ha treballat des del primer dia per facilitar i millorar la convivència, i causar les menors molèsties possibles, assumint costos extres més enllà del que exigeix la normativa vigent.

En aquest sentit, en matèria acústica, «a part de complir amb la normativa vigent i comptar amb un equip de limitació del so CESVA, comptem amb un equip de so de gamma alta que millora remarcablement la qualitat acústica general generant molt menys soroll ambiental que un equip de gamma estàndard. A part també comptem amb un equip propi d'enginyers contractats que vetlla durant tota la celebració del festival  per no sobrepassar els límits establerts», i hi ha un compromís de reducció al mínim de les hores de proves de so.


Lloguer del cementiri pel veïnat que necessita descansar

Malgrat que la il·lusió de l'organització del Tingladu es poder veure els veïns i veïnes celebrant el festival amb ells i elles, i «gaudir d'una de les propostes musicals i culturals més ambicioses de la ciutat impulsades des del voluntariat», hi ha alguns veïns que no poden suportar-ho, i és per aquest motiu que Can Pistraus ha decidit llogar un espai apte pel descans per oferir-los-el.


Monument a Lluch i Rafecas en el Cementiri de Vilanova i la Geltrú


Aquells veïns que ho desitgin podran dormir en nínxols desocupats del cementiri municipal els dies 21, 22 i 23 de juliol, a partir de les 18h, moment en que tanca les portes al públic, fins a les 9 del matí, quan les torna a obrir. L'organització ha habilitat les concavitats amb màrfegues, i oferirà sopar i esmorzar als assistents.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris