Ad Code

Responsive Advertisement

Els testicles del veïnat de la Torre d'Enveja, nou sistema de mesurament acústic

 

«Aunque esté sordo, si me pican es que hacen ruido» declara un senyor que viu a més de 500metres dels altaveus del Tingladu


Testicles com a mesuradors acústics


Tot i la utilització d'equips homologats de limitació del so CESVA i d'equips de gamma alta per generar menys soroll ambiental, tenir un equip d'enginyers que vetllen durant tot el festival per complir la normativa acústica, i reduir al mínim el temps de les proves de so, entre nosaltres tenim meta-humans que tenen afectacions testiculars al percebre una gamma de sons que la resta de mortals no poden escoltar.


Aquest és el cas de F.L., un músic, productor, i dissenyador de so que viu Barcelona, i que es veu afectat profundament per la realització d'un festival autogestionat a Vilanova i la Geltrú.




O de A.G. un pacífic tuitaire, amb 24 seguidors en més de 10 anys, que només retuiteja a tendres feixistes, masclistes, racistes i homòfofs; un senyor contrari a protegir el corriol camanegre per poder poder anar amb gos a la platja que ha agafat una forta sensibilització ornitològica per les aus del barri de Sant Joan.




O de J.C., un senyor que viu a més de 500 metres dels altaveus del Tingladu, amb diverses línies de cases i arbrat entremig, que ja ha començat a notar vibracions testiculars dies abans de l'inici del festival.



O de J.G.P., un senyor vingut de la primera corona metropolitana, estafat per una immobiliària al assegurar-li que Vilanova i la Geltrú seria una fantàstica ciutat dormitori, i que vol convertir aquesta ciutat que l'ha acollit en un càmping de muntanya a mitjans de tardor.


L'estafa de les immobiliàries

Nombroses famílies es compren habitatges al centre de la capital del Garraf i , en el moment d'anar-hi a viure, descobreixen que des de juny fins a setembre Vilanova i la Geltrú és una ciutat viva, plena de cultura, música i comunitat.

Share



O la coneguda tertuliana de facebook M.L., qui no es pot queixar pel volum de la música al no tenir testicles, però que es preocupa molt pel risc d'incendi de la gran massa forestal del Parc de la Torre d'Enveja, no com la de la Masia d'en Cabanyes, que no va córrer cap tipus de perill durant la celebració del seu festival predilecte.




Per a totes aquestes persones que ho desitgin, Can Pistraus ha llogat nínxols desocupats del cementiri municipal els dies 21, 22 i 23 de juliol, a partir de les 18h, moment en que tanca les portes al públic, fins a les 9 del matí, quan les torna a obrir. L'organització ha habilitat les concavitats amb màrfegues, i oferirà sopar i esmorzar als assistents.



Can Pistraus llogarà nínxols pel veïnat que no suporti El Tingladu

L'organització facilitarà el son als ciutadans que no puguin suportar que 3 dels 365 dies de l'any tinguin un festival pioner a Catalunya, sense ànim de lucre i que compta amb la col·laboració de centenars de voluntaris i voluntàries.


Share



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris