Ad Code

Responsive Advertisement

L'estafa de les immobiliàries al vendre Vilanova com a una ciutat dormitori


Vilanova i la Geltrú té una oferta musical i cultural frenètica durant els mesos d'estiu.



És Vilanova i la Geltrú una ciutat dormitori?


El sr Toboso volia sortir del brogit barceloní i anar a viure a una ciutat dormitori de la segona corona metropolitana. Aconsellat per una agència immobiliària va comprar-se un piset al centre de la capital del Garraf i ara, en el moment d'anar-hi a viure, descobreix que des de juny fins a setembre Vilanova i la Geltrú és una ciutat viva, plena de cultura, música i comunitat.

Agenda d'Estiu de Vilanova i la Geltrú


TEMPS DE VI

10, 11 i 12 de juny 📅

Temps de Vi a Vilanova i la Geltrú, edició 2022



Aquest és l'esdeveniment que dóna el tret de sortida a l'estiu. Consisteix en poder beure vi lliurement pel carrer i passejar-te pel centre neuràlgic de la ciutat amb una copa de vidre penjada del coll com a símbol de glamour.
Si ja tens una mica més d'estatus socials pots participar en els diferents tasts i maridatges en restaurants de la ciutat, o fins i tot tasts en veler.

Twitter de Temps de Vi de Vilanova i la GeltrúFacebook de Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú Instagram de Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú 

CORPUS

18 de juny 📅
Corpus a Vilanova i la Geltrú 2022


És el San Fermíns de la zona est de la ciutat, una excusa més per treure a passejar el bestiari de la Geltrú i sentir repicar la batucada del drac entre els romàntics carrers d'aquest barri de Vilanova.

Aparcament dissuasiu
Per poder fer front a la multitud de visitants extramurs que van a veure les catifes de Corpus de la Geltrú, l'ajuntament habilitarà un aparcament a la plaça de port de Vilanova i la Geltrú.


BICIS SKA PILS

18 de juny 📅

Cartell del primer festival Bicis Ska Pils a Vilanova i la Geltrú


"Si bebes no conduscas", menys en aquest petit festival, organitzat per l'Associació Singlot, on podràs gaudir d'una exposició biciletes customitzades, escoltar música ska i tastar cerveses d'estil pilsner.


Twitter del Pòsit de Pestacadors de Vilanova i la GeltrúFacebook del Pòsit de Pescadors de Vilanova i la Geltrú Instagram del Pòsit de Pescadors de Vilanova i la Geltrú 

SANT JOAN

23 i 24 de juny 📅

Sant Joan a Vilanova i la Geltrú


Sant Joan és el conjunt de celebracions que celebren el solstici d'estiu, la nit més curta de l'any i les nits a la platja. Tot i que el solstici és el dia 21 de juny, la festa se celebra especialment la nit del 23 al 24 de juny, coincidint amb la diada del sant.

Sant Joan és una festa col·lectiva i exalta la vida i l'amor. En altres paraules menys romàntiques: les drogues i el sexe.

A Vilanova hi trobaràs un Correfoc, una revetlla arreu del municipi, missa solemne (que no pot faltar), concerts, i castellers (segons la web de la generalitat)


del 17 de juny al 3 de juliol 📅

Festes de Sant Pere de Vilanova i la Geltrú 2022


El cap de setmana següent a la festa grossa del barri de Sant Joan li toca a la zona de sota la via, altrament coneguda com a baix-a-mart.

És el moment de l'any en que la gran majoria de vilanovins i vilanovines recorden el vincle de la ciutat amb el mar i les seves tradicions. 

En destaquem:
  • el Concurs d'All Cremat, que enguany arriba a la 50a edició.
  • el Concert dels Sírex
  • la mítica Cantada d'Havaneres
  • i la processó de Sant Pere
Consulta el programa sencer a: Festes de Sant Pere 2022

Twitter del Pòsit de Pestacadors de Vilanova i la GeltrúFacebook del Pòsit de Pescadors de Vilanova i la Geltrú Instagram del Pòsit de Pescadors de Vilanova i la Geltrú 

FESTIVAL VIDA

del 30 de juny al 2 de juliol 📅

La zona de barbacoes de la Masia d'en Cabanyes acostuma a estar durant tot l'any plena de quillos menys durant la revetlla de Sant Pere, que s'omple de modernets.

Festival Vida 2022 de Vilanova i la Geltrú

Dins del marc de les Festes de Sant Pere, el Vida és el festival dels guapos i guapes de Vilanova i la Geltrú; i també de la resta de mortals que venen a relaxar-se en aquest paradís garrafenc després de rodar l'anunci d'estiu d'Estrella.


Twitter del festival VIDA de Vilanova i la GeltrúFacebook del festival VIDA de Vilanova i la Geltrú Instagram del festival VIDA de Vilanova i la Geltrú 

FIMPT

del 7 al 10 de juliol 📅

El Festival Internacional de Música Popular Tradicional se celebra a Vilanova i la Geltrú des de l'any 1981

Aquest festival de referència de les músiques del món és l'aconteixement que només s'hi planteja anar la població vilanovina que seixanteija o que té algun tipus de coneixement de música popular i tradicional. No és per guapos, és per selectes; per gent què saben què van a escoltar i saben gaudir-ho sense necessitat de cocaïna, perquè el cartell, any rere any, és de qualitat.


Twitter del FIMPT de Vilanova i la GeltrúFacebook del FIMPT de Vilanova i la Geltrú Instagram del FIMPT de Vilanova i la Geltrú 

FES-T'HIU

9 de juliol 📅

Festival de la cervesa artesana d'estiu de Vilanova i la Geltrú, edició 2022


L'Oktoberfest estiuenc del Mediterrani: si al juny vas poder-te mamar al mig de la rambla amb vins de diferents tipus i llocs, ara podràs anar a la plaça de la vila a tastar cerveses.

Segueix els perfils a xarxes de l'Associació Singlot per poder veure les actualitzacions d'aquesta trobada:

Twitter de l'Associació SInglot de Vilanova i la GeltrúFacebook de l'associació Singlot de Vilanova i la Geltrú Instagram de l'Associació SInglot de Vilanova i la Geltrú 

NOWA REGGAE

15 i 16 de juliol de 2022 📅

Festival Nowa Reggae de Vilanova i la Geltrú 2022


Si t'agrada la música de mar i no n'has tingut prou amb la cantada d'Havaneres, pots transportar-te a Jamaica sense moure't de Vilanova i la Geltrú.

Un grup de vilanovins i vilanovines, de manera voluntària, organitzen aquest festival des de fa 15 anys. I en l'edició d'enguany l'entrada serà gratuïta.

Tota la informació a: nowareggae.com


Twitter del festival Nowa Reggae de Vilanova i la Geltrúfacebook del festival Nowa Reggae de Vilanova i la Geltrú Instagram del festival Nowa Reggae de Vilanova i la Geltrú 

EL TINGLADU

21, 22 i 23 de juliol 📅

Festival el Tingladu de Vilanova i la Geltrú, edició 2022

El Tingladu és un festival de música i cultura catalana que se celebra des de 2008 a Vilanova i la Geltrú com a excusa per poder veure tranquil·lament el globu.

Aquest és també sense ànim de lucre, enguany es desenvoluparà als jardins de la Torre d'Enveja i podràs comprar les entrades aquí: eltingladu.cat


Twitter del TingladuFacebook del Tingladu Instagram del Tingladu 

FESTA MAJOR D'ENTITATS

30 i 31 de juliol 📅



Aquest festival neix al 2017 després que un grup d'entitats de Vilanova i la Geltrú (la Unió Vilanovina, el Ball de Diables, festuc i Apol·lo) creguessin en la necessitat d'implicar-se de forma més activa en la programació musical de la Festa Major.

De moment ni hi ha cap cartell anunciat, només el comunicat  que "hem estat cultivant l'edició d'enguany que vindrà carregada de novetats i amb un canvi de format. En les pròximes setmanes començarem a desvetllar el nou rumb de la Festa Major d'Entitats, estigueu atentes!"


Twitter de la Festa major d'EntitatsFacebook de la Festa major d'Entitats Instagram de la Festa major d'Entitats 

LA FESTA MAJOR

de finals de juliol a 7 d'agost 📅

Festa Major de Vilanova i la Geltrú


Després de la pedregada d'un 5 d'agost de fa molts anys que va destrossar les collites de Vilanova i Geltrú, els veïns i veïnes de la ciutat canten i ballen per aplacar la ira de la Mare de Déu de les Neus.

Tot i haver-hi web oficial, fmvng.cat, és preferible seguir la programació a través de les xarxes socials, però fins a inicis de juliol no es presentarà el programa oficial:


Festa Major de Vilanova i la Geltrú a TwitterFesta Major de Vilanova i la Geltrú a Facebook Festa Major de Vilanova i la Geltrú a Instagram 

FESTES DEL BARRI DE LA GELTRÚ

de l'11 al 16  d'agost 📅

Les marques blanques dels balls i entremesos de Vilanova i la Geltrú també surten a passejar aprofitant la mare de Déu d'agost.

Especialment aconsellable entrar a l'església de Santa Maria de la Geltrú moment abans de l'inici de l'Ofici Solemne per deixar-se embriagar per la fragància d'espígol; gaudir de les capacitats interpretatives i dons teatrals desaprofitats a la introducció del Tomb de Foc des de la mateixa plaça del castell; o buscar alguna amistat del barri per poder-hi anar a sopar la nit del Sopar a la Fresca.

Nota: No hi ha web ni xarxes socials perquè funcionen amb pregoner, des del 1205.

ATEVEU

📅 2 i 3 de setembre

Festival ATEVEU de Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú tanca el cicle d'estiu amb el festival de la música d'autor Ateveu, una proposta cultural gratuïta de l’Associació Cultural Desperta!.


"La seva acústica i el seu emplaçament discret al bell mig de la Geltrú fan de l’Ateveu una cita ineludible per acomiadar amb música intimista les nits d’estiu a Vilanova i la Geltrú."


Després d'una parada tècnica d'aquest festival, estem pendent de poder-ne tornar a gaudir.


Twitter de l'Associació Cultural desperta! de Vilanova i la GeltrúFacebook del festival Ateveu de Vilanova i la Geltrú Instagram de l'Associació Cultural Desperta! 


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris