Ad Code

Responsive Advertisement

Alarma pel robatori d'aparcament als afores de Vilanova


El regidor Palacios ofereix una recompensa a qui aporti alguna informació valuosa


Antoni Palacios ha perdut un aparcament de Vilanova i la Geltrú
"Ahir estava aquí", explica Palacios a l'alcaldessa Arnau.


Ja fa més d'un mes, després de la macro-marxa de la federació d'associacions veïnals de Vilanova i la Geltrú, l'ajuntament va crear un nou aparcament tirant cap a Cubelles, un espai d'estacionament gratuït per als residents i amb tarifa tova per als no residents, que dóna servei a l'eix de Francesc Macià i als usuaris de les platges.


On està l'aparcament?


Antoni Palacios ha efectuat avui la denúncia per la desaparició del seu aparcament. «Li havia posat 'Dissuasori' de nom i, tot i que feia poc que l'havia adoptat, ja li tenia molt de carinyo» declara afligit el regidor de mobilitat.

«Ahir vaig anar a veure'l, per veure com estava i poder tenir una estona de joc amb ell, i ja no el vaig trobar» explica a redacció Palacios. «Fins ben entrada la nit, amb la família vam estar buscant-lo. No ens vam cansar de cridar 'Dissuasori, on ets?', però no vam obtenir resposta», afegeix.

Segons fons policials no poden descartar cap línia d'investigació, malgrat tot indica que ha sigut un nou cas de robatori d'aparcaments.



Alarma pel robatori d'aparcaments 


Els conductors del Garraf es troben doncs en estat d'alerta per la presència d'una banda organitzada que es dedica a robar aparcaments i revendre'ls de forma clandestina. La policia sospita d'un grup d'origen de fora (morenets, vaja, que es veu clarament que no són caucàsics) i que ja ha actuat en altres demarcacions catalanes.

Si bé la comarca del Garraf no és una de les més afectades per aquesta mena de delictes, fonts de la investigació admeten que tenen constància d'una banda que ha actuat recentment a Lleida, Reus, Tarragona i Torredembarra, i que té una gran mobilitat.




Antoni Palacios ofereix recompensa per trobar aparcament


El nou aparcament adoptat per Palacios havia d'absorbir l'estacionament dels vehicles que entren a la ciutat des de l'oest i reforçar l'actual anella d'aparcaments perifèrics urbans.

L'equip de govern, com a gran família que són després dels vincles teixits durant el confinament, han empaperat la ciutats amb cartells anunciant la desaparició i la cerca d'informació.

Abatut per la pèrdua del seu Dissuasori, el regidor ofereix poder circular pel 2n carril de la ronda ibèrica a qui aporti alguna informació sobre la ubicació del seu aparcament.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris