Ad Code

Responsive Advertisement

Adéu al Carnaval de Vilanova com el coneixem fins ara


Ahir es va estrenar una nova junta de la FAC plena d'associacions veïnals.


Carnaval de Vilanova i la Geltrú


La Federació d'Associacions del Carnaval de Vilanova i la Geltrú va renovar ahir la seva junta amb una única candidatura encapçalada per Dídac Santos, de l'associació Amics de Voramar. A partir d'ahir la FAC compta amb tres vicepresidents: Jaume Guxens, de l'AV La Geltrú, Lluis Amarè, de l'AV Centre Vila i Josep Lluis Lopez, de l'AV Nucli Antic. I completen la junta directiva Jordi Orriols, de Club Nàutic, com a tresorer, Sílvia Fraire, de La Medusa, com a secretària, i com a vocals Cristina Sadurní, del Guixot, Xavi Sancher, d'Amics dels Barrufets, Oscar Gordillo, de La Roma Roja, Maribel Frutos, de l'AV Plaça de la Sardana, i Rosa Maria Luque, de l'AV Molí de Vent.


Com serà el Carnaval de Vilanova i la Geltrú a partir del 2023?

Segons diferents fonts consultades, la nova junta de la FAC presentaria alguns canvis substancials en el model de Carnaval vilanoví conegut fins al moment.

1. Via lliure a les Carrosses de Canyelles a l'Arrivo

Fins a dia d'avui les diferents juntes de la FAc havien posat pals a les rodes a la participació de carrosses intermunicipals a l'Arrivo del rei carnestoltes. Amb la presència del paladí de Canyelles entre les vicepresidències, semblaria ser que el tsunami de carrosses amb nivell ínfim de sàtira i nivell desmesurat de purpurina i coreografies acabarà col·lapsant el millor Carnaval del món.


2. Nou traçat de l'Arrivo per potenciar el comerç de l'av Francesc Macià

Per poder donar cabuda a les carrosses de Canyelles i del Penedès, i per potenciar el comerç de l'avinguda Francesc Macià que ha tingut pèrdues milionàries degut a la implantació del carril bici, el nou traçat de l'Arrivo començaria a la plaça dels Sis Camins, baixaria per l'avinguda Rocacrespa per enllaçar amb el carrer del doctor Zamenhoff, i tombaria per l'avinguda Francesc Macià fins arribar a la plaça de la vila.


3. Incògnita per la imatge gràfica del Carnaval 2023

Tota i que podria semblar que el cartell del Carnaval 2023 ja estaria enllestit, sembla ser que la imatge gràfica no està del tot solucionada i hi ha dubtes sobre qui podria ser-ne l'autor.

Cartell del Carnaval de Vilanova i la Geltrú 2020



4. La seu de la FAC es traslladarà a la seu del PSC

Per seguir amb el costum, ja que la major part de la junta està formada per membres d'associacions veïnals, la FAC es reunirà a la mateixa seu del PSC de Vilanova i la Geltrú, a la plaça de la peixateria, el mateix lloc on es reuneixen les associacions veïnals per compartir comunicats.


5. Màscara d'Or a la Daurada

Quan el Cineclub Sala 1 va deixar d'organitzar la Màscara d'Or ja es van sentir rumors de poder-la traslladar a la Daurada. Sembla doncs que ara les possibilitats augmentarien...


6. Nou format de Carnaval Infantil


A partir d'aquest any el carnaval infantil es descentralitzarà i es celebrarà íntegrament a cada un dels centres cívics de la ciutat.




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris