Ad Code

Responsive Advertisement

Les valoracions més estúpides de Vilanova al Google Maps

 

El comentari viral d'un turista que es queixa per la boira s'ha fet viral aquests dies a les xarxes socials, però a Vilanova i la Geltrú també hi podem trobar perles semblants


Vilanova i la Geltrú a les xarxes socials


Milers de persones consulten cada dia a la xarxa el que s'ha de veure a les ciutats on es troben de vacances, i TripAdvisor o Google s'han convertit en el pal de paller a l'hora de decantar l'opinió dels turistes. Però això no significa que aquestes eines col·laboratives siguin justes o objectives.

El cas que s'ha viralitzat és el d'un turista que va visitar la Torre d'Hèrcules a La Corunya però va coincidir en un mal dia: "Una vergonya de lloc. Feia un dia boníssim a tota la ciutat excepte al far, on no es veia a més de 20 metres per la boira. Una desil·lusió total, no sé qui s'encarrega d'això, però ho haurien de solucionar immediatament", va publicar a Google Maps.

Arran d'això des d'aquesta humil redacció hem buscat les valoracions més curioses de llocs emblemàtics de Vilanova i la Geltrú que hem trobat a Google Maps, i aquest n'és el resultat:


Ribes Roges




Monument a Francesc Macià





Parc de Gumà i Ferran




Campanar de Sant Antoni




Museu Romàntic Can Papiol










Cementiri de Vilanova i la Geltrú




Castell de la Geltrú





Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú








Encara esteu a temps de conèixer una mica més el patrimoni de Vilanova i la Geltrú, no us deixeu guiar pels opinadors de les xarxes socials, compreu-vos el llibre «100 enigmes i un grapat de caramels».


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris