Ad Code

Responsive Advertisement

Si hem tingut vida, deixem-nos de tingladus

El PROCICAT acaba d'anunciar com seran les nostres festes majors per poder surfejar la cinquena onada.


Mons. Armanyà i don Manuel van presentar, el 9 de juliol, el programa de la Festa Major 2021, on l'Ima. Sra. Olga Arnau ja vaticinava que no podem deixar de celebrar la Festa Major, «però encara no ho podem fer tal i com voldríem.» Davant el repunt elevadíssim de contagis, degut a la cinquena onada del Coronavirus barrejada amb la versió delta d'aquesta, sembla ser que la festa grossa de la ciutat perillaria ja en el format que ens proposaven els experts fa unes setmanes.



Com seran els cercaviles de la Festa Major?

El consistori vilanoví treballa per poder encabir la festa grossa de la ciutat dins les restriccions a nivell de la COVID-19



Es disparen els contagis COVID a Vilanova i la Geltrú: 387 casos aquesta setmana.

Segons les dades presentades pel departament del sr. Argimon, la pandèmia està descontrolada a Vilanova i la Geltrú, on s'han triplicat els contagis respecte la setmana passada i octuplicat respecte l'anterior. Davant d'això la nostra ciutat es troba en situació molt greu i restem pendents de les decisions facultatives per saber quin serà el futur de la nostra vida associativa i cultural.


Com es perfila el futur en aquesta 5a onada?

Sembla ser que haver gaudit d'una bona vida equival a no tenir tingladus. Hi ha hipsters bocabadats amb alguna estrella que ja els està bé; en canvi d'altres se n'anirien a can pistraus. El debat està obert, i la vila ara si que es troba dividida.

Ballar cintes i cercolets és vida? Quina vida pot esperar un valencià o una gitana? La Festa major és incompatible amb la vida? O no és la vida en si mateix sinó com l'has viscut i què t'has posat pel nas?




Aquestes són les noves mesures i restriccions que proposa la Generalitat:

  1. Oci, restauració i cultura: finalització a les 00'30h (com a màxim)
  2. El públic dels esdeveniments culturals no es poden aixecar.
  3. Les persones que convisquin amb més de 10 persones es podran trobar. Sinó com a màxim han de ser 10.
  4. L'accés a platges i parcs quedaria restringit de 00'30h a 6'00h per evitar aglomeracions. A excepció de si s'hi va amb la parella a fer-hi el que s'hi ha fet tota la vida.
  5. El consum de begudes i aliments al carrer queda prohibit, i encara menys donar menjar a animals.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris