Ad Code

Responsive Advertisement

Reducció del cost del peatge de Vallcarca

Vilanova i Sitges celebren poder pagar només 4'15€ per creuar el Garraf per pujar a la capital.

Peatge de la C32 al seu pas pel Garraf, a Vallcarca.


En el marc de la Taula de Mobilitat Penedès, formada per la Generalitat i les administracions locals, ahir divendres el secretari de Territori i Sostenibilitat, Isidre Gavín, i el director general d'infraestructures de mobilitat, Xavier Flores, van anunciar que a partir de l'1 de setembre entraran en vigor les noves bonificacions que permetran als territoris extramurs poder viatjar amb més freqüència a la metropoli.


El regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Antoni Palacios, va assistit a l'anunci d'aquesta nova mesura, oferint una safata de gambes i una caixa de llunes de Vilanova a la concessionària en motiu d'agraïment i vassallatge, i destacant que ara ja som una mica menys provincians.

Antonio Palacios, regidor de mobilitat de Vilanova, al peatge de Vallcarca


El descompte anunciat s'aplicarà de dilluns a divendres, no festiu (els pixapins que paguin per venir!), en els desplaçaments d'anada i tornada, i consistirà en la fabulosa rebaixa del 40% en el tram entre Castelldefels i Sitges, i del 70% entre Sitges i el Vendrell. L'eufòria ha esclatat a tot el Penedès marítim i ja s'han detectat els primers col·lapses a la c32, plenes a vessar de conductors que tocant el clàxon llençaven hurres a Isidre Gavín, Xavier Flores i Salvador Alemany (president d'Abertis).

Culte a les divinitats del Peatge del Garraf


Segons ens arriba a redacció, fruït d'aquesta notícia, la "Plataforma No Vull Pagar C32" passaria a anomenar-se "Culte Abertià del Garraf" i proposa oferir part de la nostra collita a les barreres per assegurar la benignitat del gran déu peatge: Cada cop que es passi per Vallcarca caldria fer una reverència a la màquina i dipositar-hi verdures o animals en sacrifici.

A dia d'avui ja hem pogut veure patates i tomàquets damunt d'algunes màquines de peatge, o clavells damunt de les barreres. Per altre banda, els veïns i veïnes de Sitges han expressat el seu malestar perquè no saben què oferir a la divinitat: el Xató no és seu i el raïm de la malvasia l'agafen de Ribes.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris