Els ocells que nidifiquin al costat de la veïna de Can Pistraus només podran piular per Festa Major

La veïna de Can Pistraus ara denuncia un grup d'orenetes per fer massa soroll


La veïna de Can Pistraus ara denuncia un grup d'orenetes per fer massa soroll


Després d'aconseguir el tancament de l'entitat cultural Can Pistraus i de presentar una denúncia contra el seu propi marit per fer massa soroll, la veïna que ha protagonitzat aquestes polèmiques torna a estar en el punt de mira. Aquesta vegada, la seva atenció s'ha centrat en un grup d'orenetes que han decidit nidificar prop de casa seva, les quals ha denunciat per piular massa.


L'incident s'ha conegut després que la veïna presentés una queixa formal a la policia local, argumentant que els piulets matiners de les orenetes superen els límits de soroll establerts per la normativa municipal. Segons la veïna, aquests cants matinals la mantenen desperta i pertorben la seva tranquil·litat.


"Ja n'hi ha prou de soroll."

"Després de tancar Can Pistraus i silenciar el meu marit, pensava que finalment tindria la pau que mereixo. Però ara, aquests maleïts ocells no em deixen descansar." ha declarat la senyora.


Les autoritats municipals, per la seva banda, han admès que es tracta d'un cas inusual. "No és habitual rebre queixes d'aquest tipus, però la veïna té raó", ha afirmat el tècnic de l'ajuntament que va colar al nou govern el tancament de la terrassa de Cal Trajo. "Estem estudiant com gestionar aquesta situació de la manera més adequada per foragitar les orenetes".


Mentrestant, el grup d'orenetes continua amb les seves activitats habituals, oferint una música natural que tothom troba encantador. Miquel Oronell, el seu portaveu, ja ha sol·licitat incorporar un concert d'orenetes, durant els actes de la festa major de Sant Pere i la festa major de Vilanova i la Geltrú, per poder garantir així un salva-conducte davant les exigències de la veïna.


Per la seva part, la ciutadania es pregunta quin serà el pròxim pas de la veïna en la seva croada perepunyetes, i quan l'ajuntament deixarà de cedir a les bajanades de qui vol una ciutat morta.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris