El Club Patí Vilanova es desentén dels seus jugadors en cas de victòria davant el Reus Deportiu

El Club Patí Vilanova es desentén dels seus jugadors en cas de victòria davant el Reus Deportiu


El Patí Vilanova va aconseguir aquest cap de setmana el pas a la final del play-off d'ascens a OK Lliga Plata.


Els verds es van imposar al Sant Celoni en la tanda de faltes directes després que tant el temps reglamentari com la pròrroga acabessin en empat.



El Club Patí Vilanova se les veurà amb el Reus Deportiu B en l'eliminatòria definitiva, amb la voluntat ferma de retornar a la categoria de plata.




El primer partit es disputarà aquest diumenge al Palau d'Esports de Reus, a les 8 del vespre. El segon es jugarà al pavelló de les Casernes, de Vilanova i la Geltrú, el dissabte 15 a les 7 del vespre. I si fos necessari, el tercer i definitiu partit per l'ascens es jugaria el diumenge 16 a les 8 del vespre, de nou al costat de Tarragona.


El Club Patí Vilanova demana esportivitat i, segons ha publicat a xarxes socials, és desentendrà dels seus jugadors en cas de que guanyin l'eliminatòria de playoff. "Davant de tot el mes important és no ofendre al Reus Deportiu" ha declarat un portaveu del club, qui ja està redactant una nota de condol i encarregat una corona de flors, per poder enviar al club roig-i-negre després del dissabte 15 de juny, quan vegin que continuaran a la lliga Nacional Catalana.


Tan Canal Blau com Canal Reus emetran els partits en directe, que també es podran veure per la plataforma gratuïta La Xarxa

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris