La veïna de Can Pistraus denuncia al seu marit per fer massa soroll

Cal Trajo, el local social de Can Pistraus, tanca les portes.


"Quan cluca els ulls fa massa fressa", s'ha queixat la dona a la Policía Local. 


Després de la polèmica que ha culminat amb el tancament de Cal Trajo, el local de l'entitat Can Pistraus, la única veïna que ha realitzat les queixes ara ha centrat la seva atenció en un nou objectiu: la seva parella. Segons informes recents, la mateixa veïna ha presentat una denúncia contra el seu marit, acusant-lo de fer massa soroll a casa.

El tancament de Cal Trajo és un tema candent a la comunitat de Vilanova i la Geltrú, amb molts residents debatent sobre la legitimitat de les queixes per soroll. Ara, la situació pren un gir inesperat amb aquesta nova denúncia.

"Sembla que, ara que Can Pistraus ha tancat el seu local, la veïna ha descobert que el soroll no ve només de fora de casa", ha comentat un veí que no vol revelar la seva identitat per por a represàlies. Segons fonts properes, el marit ha estat acusat de fer soroll amb activitats quotidianes com caminar, moure els braços i fins i tot respirar.

"Quan cluca els ulls fa massa soroll", s'ha queixat la dona a la Policia Local. "Que no ho sentiu? Escolteu com li creixen les ungles" ha continuat davant uns tècnics municipals que avalen les seves queixes.

El marit en un principi s'hauria refugiat al balcó de l'habitatge, però la veïna li ho ha prohibit perquè, malgrat ser una terrassa oberta, assegura que ha de complir els mateixos barems sonors que l'interior de la vivenda.

Les entitats un dia ens afartarem i pararem de fer coses i tindreu la ciutat que voleu, una ciutat a les fosques, apagada i sense vida, on això si, tothom dormirà tranquil.

Cal Trajo, que havia estat un punt de trobada cultural i social important per a la ciutat, ha decidit tancar les seves portes després de les reiterades queixes i la pressió exercida per la veïna. "Que la nostra entitat es quedi sense local és una merda, que qui hi ha menjat es quedi sense la cuina de Cal Trajo és un problema, però més enllà de tot això, aquest és un problema de model de ciutat..." ha escrit a twitter un membre de Can Pistraus. "És grisor, és cedir davant una veu crítica, voler perjudicar des del minut zero, falta de voluntat d'entendre la idiosincràcia d'aquest model del que per cert després es fa bandera."

Heu guanyat aquesta batalla, però seguirem, no us regalarem la ciutat!

Ara, amb aquesta nova denúncia, els residents es pregunten quin serà el pròxim pas de la veïna i si finalment trobarà la pau i tranquil·litat que tant desitja. Mentrestant, el marit haurà de trobar la manera de conviure en silenci, un desafiament que sembla cada cop més difícil.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris